Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van itt ilyen sok...

Miért van itt ilyen sok tudatlan, buta kismama?

Figyelt kérdés
Nehogy félre értés essék!Itt gondolok azokra a leendő anyukákra akik dohányoznak a terhesség alatt!!Elég nagy baj...de ahogy írni szokták ugyebár senkinek nincs köze hozzá hogy ő mit csinál....felháborodik egy-egy válaszon!!De kérdem én akkor minek rak fel ide provokatív kérdéseket amikor tisztában van vele hogy az emberek többsége a terhesség alatti dohányzást elítéli!És tudatlan módon még bizonygatja is hogy semmi baja nem lesz a babának......felháborító!!Nem kéne ilyen kérdéseket kiírni és nem lennének ezek a vitatkozások!!Csak ezek az emberek ebbe bele sem gondolnak!
2010. máj. 31. 15:23
 1/5 vav22 ***** válasza:
100%

Most őszintén mit foglakozol azzal, hogy mit írogatnak??

Ne állj le velük vitatkozni és ennyi... Tudod: "A bunkókkal nem érdemes leállni vitatkozni, mert lesülyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Amúgy nem akarlak megbántani, de az ilyen jellegű kérdések is hasonló színvonalúak. Ez az oldal elősorban kérdések feltevésére és megválaszolására szolgál és ez a kérdés senkit nem visz előre, tehát felesleges.

2010. máj. 31. 15:34
 2/5 vav22 ***** válasza:
1. vagyok. Azt még hozzáteszem, hogy ettől függetlenül egyetértek veled.
2010. máj. 31. 15:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Az igazság az hogy nem szoktam leállni vitatkozni!!És tudom hogy ez az oldal azért van hogy kérdezzünk!!De ha valaki tisztában van vele hogy rossz az amit csinál mert ugye ezt hangoztatja akkor minek kérdez??Csak azért írtam ki ezt a kérdést hogy aki ezt élvezi hogy provokálja az emberek és vitába száll az ne tegyen ilyet!!És gondolja végig 2szer is hogy mit kérdez!!
2010. máj. 31. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tuodom nem találkoztam még olyasmi kérdéssel hogy "Miért csesztet mindenki azért mert dohányzok, pedig nem is ártalmas?"

Az meg hogy olyan választ ír, a miért bagóztok kismamák kérdésre, hogy senkinek semmi köze hozzáz, meg szerintem azért van, mert már unalmas hogy kb ma is ez a 10. ilyen kérdés.Mert azért mert tele van rakva ilyen kérdéssel, úgysem fognak leszokni, és biztos idegesíti őket hogy állandóan ez a téma.

Nem szép dolog persze, de nem tudhatod mogy miért nem tud leszokni a cigiről, és a stressz kb olyan ártalmas a picinek.

Amugy meg szerintem aki épp nem dohányzik terhesség alat, vagy a pici mellet azokat is lehetne baszogatni csak nem a cigi hanem más miat.

2010. máj. 31. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:

GYAKORIKERDESEK.HU

amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!

Ez az anonim oldal ezért jött létre. Bárki bármit kérdezhet. A dohányosok illetve az abortuszosok nem azért teszik fel a kérdést, hogy bárkit is provokáljanak, csak sokan ezt így veszik fel. Ők ebben a témában kíváncsiak és ezt el kell fogadni. Ha valakinek nem tettszik, nem kell válaszolni, mivel nem kötelező.

25+4hetes egyik tábort sem erősítő kismama

2010. máj. 31. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!