Ez abaszurd dolognak tartom vagy nem?
van 2 gyermekeünk mostmár midnkettö ovodás. sajnos visszamenni dolgozni nem tudtam emgszünt a cég másik nem vett át (abc)csinaltam egy uj szakmát (saját pénzböl) s most hogy a gyerekek picit nagyobbak el tudok menni heti3-4 alkalommal ygerekre vigyázni mindemelett keresek melot és be vagyok jelentkezve a munkaügyibe. van egy férjem aki átlagon felül keres (havi fél milliot) és minap azzal jött nekem semmi pénzt nem fog adni elég neked a 23 ezer ft ami a két kisgyerek családi potlékom)minek nekem pénz ugy is ö fizet mondent. nekem ez abszurd komoylan én gürizek minden fillérért hogy ne 500.- ft legyen a pénztárcába ha van vami gyogyszer nem birok venni.
keressek olyan állást hogy a ygerekért fél 5 re el tudjak menni mert ö el nem viszi és el nem hozza haza és nem vigyázz rá mig hazaérek. szerintem ez abszurd nem normális ez a fajta viselkedés. elmult 3 honap alatt 6 állást kelett lemondanom mert neki nem tetszett és nem értem volna vissza fél 5 re. holott a férjem van hogy heti 4 napot otthonrol dolgozik. szoval abszolut kötetelen az idöbeosztása.

nem semmi nem közös.
kártya, és számlánk se nem engedi és nincs hozzáférési jogom. ugy mint a házba amibe lakunk csak az övé nekem semmihez semmi közöm....

Erre mit lehet mondani szerinted?
Ezek szerint külön kasszàn vagytok?
Eddig hogy működött az életetek?
Ott van egy félmilliós fizetés és nincs pénzed gyógyszerre?
1, leülsz vele megbeszélni
2, otthagyod neki a gyerekeket,amikor tudod,hogy otthon lesz egész nap,Te meg fogod magad reggel és elmész munkàt keresni.
3, az egészet otthagyod a 2 gyerekkel és keresel munkàt, gyerektartàsnak pedig kérsz 100.000Ft-ot,amivel nem is vagy pénzéhes. Ìgy ha 100.000Ftot keresel plusz csp plusz adókedvezmény plusz a gyt,abból màr bőven kijössz két gyerekkel.

Kérdező mikor hozzámentél is ilyen volt? Ha igen akkor nem tudlak sajnálni.....
Nálunk közös kassza van,sose értettem a külön kasszát!
A csp két gyerekre 26600,-, nem 23 ezer...de ebből nem lehet megélni. A férjed egy önző ember, meg mi az hogy nem vigyáz a gyerekekre, nem megy értük oviba...az ilyen nem apa!!!!!

Hàzassàg előtt vettétek a lakàst? Mert ha nem akkor az közös.
Ezért nem jó a külön kassza- bàr hàzassàgon belül ilyen nincs,hacsak nem ìrtatok alà hàzassàgi szerződést, bàrmi amit együtt vettetek az közös,osztozkodni kell rajta vàlàskor,hacsak nem valamelyikőtök különvagyonàból lett vàsàrolva(ezt persze bizonyìtani is kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!