Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyembe?...

Ti mit tennétek a helyembe? Ti türnétek? Vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Nos megpróbálom rövidre fogni.

Sógornőm 38hetes terhes a férje külföldön dolgozik egy hete van kint addig a sógornőm velünk lakik hogy ne legyen egyedül otthon ha beindul a szülés és ha meglesz a baba tudjak neki segíteni tudatom azt is hogy van egy 9hónapos kisfiam.

A lényeg az hogy mindbe bele szól a sógornőm nemis bele szól inkább belepofátlankodik

Hajtogattam a babám ruháit és kérdezte hogy meg e nézheti őket mondtam persze miért ne ,a címkéket nézeggette és látta hogy H&M és F&F.is vannak köztük (a fele ruhái)mikoe látta hogy van köztük bóvli turis ruha is közölte hogy hogy merem ráadni azokat a ruhákat ami nem márkás majd lessek ha kipattog a bőre mondtam h kivannak mosva nem lesz tőle semmibaja mire ő hogy nagyon szerethetem a gyereket ha ennyire oda figyelek csak lestem..aztán mosogattam (előtte cigiztem kint)szólt a férjem hogy kakál a fiam kezet mostam mosogatóval majd megtöröltem aztán még megtöröltem törlőkendővel majd leöblítettem vízzel és megtöröltem azért is szólt hogy hogy merek ilyen kézzel hozzá nyúlni szerinte ez undi és felelőtlenség oké ezért se szóltam.

Bele szól h miveé kezdem a takarítást hogyan főzök

Egyszerűen MINDENBE egy hete van nálunk de már unom nem akarom megbántantani mert várandós de már sok ha szólok a férjemnek az lesz hogy árulkodok meg h babát vár ne bántsam meg

2016. márc. 1. 14:33
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Hogy te mekkora szemét vagy! (Nyugi, csak idéztem a sógornőd.)

Gratula, hogy kitettétek! Borzasztó egy nő! Szegény baba...

2016. márc. 6. 15:56
 42/47 anonim ***** válasza:
Azta rohadt😠 már én megizzadtam olyan ideges lettem ahogy elképzeltem (vizuális tipus vagyok) nem Klárinak hívják ezt az undorító nőt?
2016. márc. 6. 16:33
 43/47 A kérdező kommentje:

Nem,Ritának hívják..de látnátok milyen..tipikus plázacica,ilyen hogy :"kivagyok,mivagyok én" típus.

De most megy a duma hogy mennyire rossz menyecske és sógornő vagyok.

Ezt anyós mondta dél fele jött "kiosztani"minket ,de nem hagytam magam +férjem haza toppant pont akkor (barátjánál volt)és kapott ő is a fejére amiből elege lett és kitessékelte a hölgyet is.

Sosem áltam közel a családjához de most még távolabb szeretnék tőlük lenni.

2016. márc. 6. 17:44
 44/47 anonim ***** válasza:
Akkor csókolják meg egymás farát! Majd anyós 2 nap múlva megy hozzátok bocsánatot kérni hidd el... gondoltam h kiny**lt p***na, földre nem lép ha nem muszáj. Majd nem tudom anyóst hogy fogja ugraltatni vagy csitítgatni meg stb. Vagy megtaláljak egymást mégjobban mert együtt utálhatnak téged, vagy anyóspajtás megy hozzátok vigaszért.. pár nap múlva úgyus eldöl. A lényeg hogy te és a férjed ne veszekedjetek!!!
2016. márc. 6. 17:55
 45/47 anonim ***** válasza:
Az ilyen rokonokkal amúgy is jobb a kötelező minimumra redukálni a kapcsolattartást...
2016. márc. 6. 18:13
 46/47 anonim ***** válasza:
Jó ég! Én csak a pici babát sajnálom. :( Te tényleg mindent megtettél a családi békéért, de amit leírtál az már sok volt. Megértelek, hogy kiraktad. Ezután én sem tettem volna mást. Ha szerencséje van a picinek akkor észhez tér az anyja. :(
2016. márc. 7. 15:10
 47/47 A kérdező kommentje:

Persze anyós ígyis azzal érvelt hogy:mit fog kezdeni egy párnapos újszülöttel,neki erre nincs ideje

Hát könyörgöm nekem saját családom van kisbabám mért foglalkozzak mással..idáig nem jelentkeztek a szent kisasszonyok ..de az az érzésem hogy sajnos hallattatni fognak magukról:/

2016. márc. 7. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!