Ti mit tennétek a helyembe? Ti türnétek? Vagy én reagálom túl?
Nos megpróbálom rövidre fogni.
Sógornőm 38hetes terhes a férje külföldön dolgozik egy hete van kint addig a sógornőm velünk lakik hogy ne legyen egyedül otthon ha beindul a szülés és ha meglesz a baba tudjak neki segíteni tudatom azt is hogy van egy 9hónapos kisfiam.
A lényeg az hogy mindbe bele szól a sógornőm nemis bele szól inkább belepofátlankodik
Hajtogattam a babám ruháit és kérdezte hogy meg e nézheti őket mondtam persze miért ne ,a címkéket nézeggette és látta hogy H&M és F&F.is vannak köztük (a fele ruhái)mikoe látta hogy van köztük bóvli turis ruha is közölte hogy hogy merem ráadni azokat a ruhákat ami nem márkás majd lessek ha kipattog a bőre mondtam h kivannak mosva nem lesz tőle semmibaja mire ő hogy nagyon szerethetem a gyereket ha ennyire oda figyelek csak lestem..aztán mosogattam (előtte cigiztem kint)szólt a férjem hogy kakál a fiam kezet mostam mosogatóval majd megtöröltem aztán még megtöröltem törlőkendővel majd leöblítettem vízzel és megtöröltem azért is szólt hogy hogy merek ilyen kézzel hozzá nyúlni szerinte ez undi és felelőtlenség oké ezért se szóltam.
Bele szól h miveé kezdem a takarítást hogyan főzök
Egyszerűen MINDENBE egy hete van nálunk de már unom nem akarom megbántantani mert várandós de már sok ha szólok a férjemnek az lesz hogy árulkodok meg h babát vár ne bántsam meg
Sziasztok,hát ebben a két órában történtek dolgok,úgy kezdődött hogy játszottam a fiammal szét puszilgattam és kb.10x egymás után mondtam neki hogy szeretlek mire ő meg szólal hogy ennyire nem kell túlzásba esni a szerettetel amit hallott a férjem is és szólt neki h most már vagy állít magán vagy mehet az anyához lakni mert elege van,mire megszólalt a kisasszony hogy köszi szépen a testvéri szeretetet megy is de mielőtt össze pakolt volna elfolyt a magzatvíz és azt mondta ha a kicsinek lesz valami baja minket fog okolni
Köszönöm a kedves válaszokat!de úgy érzem ennek sose lesz vége!:/
Legalább végre megszül és eltakarodhat onnan, már elnézést.
Ha pedig bármi probléma lenne a babával, de bízzunk benne, hogy nem lesz, akkor ahhoz nektek semmi közötök.. Mégis miért lenne? Azért mert a férjed megjegyezte a húgának, hogy állítsa le magát és ne rágalmazzon, sértegessen titeket?
Te jó ég.. Tisztelem a türelmedet, irigylem tőled.
Semmi gond,finoman fogalmaztál alig várom hogy eltünjön,nem fog senki mellettem állni mikor fözök és kérdezgetni hogy:"ezt miért így csinálod"? "Ezt szerintem nem úgy kell" megjegyzem még életébe nem főzött.
És véleményem szerint a férje is azért ment Németbe mert unja ,a férjem többet keres és lehetett volna alkalma oda menni dolgozni de ő inkább kevesebb pénzért kiment Németbe.
Amúgy azt mondta a férjemnek hogy miattunk indult meg a szülés és hogy korai volt hát 38hetes holnap lesz azthiszem 39már mibaja lenne..
Lassan megszül hívtam a férjemet aki még most is bent van vele én pedig itthon ülök a fiammal egyedül örüljön hogy nem hívom haza magunkhoz és nem marad magára a kisasszony:")
Bocsi a közhelyért de utálom..nagyon
Félre ne értsetek egyébként nem vagyunk szegények mert turis ruhákat is veszek csak ami megtetszik azt megveszem,de "ő nagysága"még a kínais ruhát sem fogja rá adni hát kíváncsi leszek :)
Így van,21:03ra meg lett a baba 3300g és 54cm teljesen egészséges ,de már férjem azzal kezdte hogy a húga jönne vissza lakni amíg a férje dolgozik,nemtudom mit csináljak elvégre a saját házam én vettem azt teszek ki akit "akarok" de a férjemet se szeretném megbántani:/
Szerintetek?
Ah. Jönne vissza...
Inkább nem írom le, mit gondolok. Asszem, azt, amit Te. :)
Ugye ez nem komoly?
Ezek után még visszamenne egy újszülöttel? Gondold el, mennyi problémát szülne ez:
- egyszerre mossod a gyerekek cuccait, és a ti turis ruhátok érintkezik az ő fullminőségi ruháival.
-nem jól főzöl, ezért lesz hasfájós a baba.
-túl meleg van, túl hideg van, ne szellőztess, miért nem szellőztetsz...
-a te gyerekeid zavarni fogják az ő csemetéjének a pihenését.
-nem lesz elég steril a környezet, hiszen te nem takarítasz elég alaposan.
Add elő ezeket neki, vagy a férjednek, és NE egyezz bele.
Annyira igazatok van!és én még elgondolkoztam rajta....de biztos hogy nem jöhet ide ,anyóst felhívom hogy költöztesse magához vagy menjen ő oda mert ide nem jöhet
Remélem a férjem is megérti hanem mehet ő is hozzájuk..
Hálás vagyok a válaszokért köszönöm szépen nektek!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!