Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
Ha úgy festene a dolog ,hogy egyedül maradsz egészen kicsi babáddal (szétmentek a pároddal) ,de finoman szólva nem lennél egy egyszerű eset?Ezt arra értem ,hogy egy sor kisebb nagyobb fóbiád van ,indokolatlan félelmeid és szorongásaid lennének?Eddig egyedül megbírkóztam ezzel ,utána a férjem volt az egyedüli és maximális támaszom ,mikor megszületett a lányom.De ugye mivel még nagyon pici ,ezért extra nagy felelősség és engem nagyon nyomaszt a tudat hogy ez teljes mértékben rám marad a mindennapokban ,na nem azért mert teher hanem mert gyenge ,félős ember vagyok.Anyagilag meg tudnám lépni ,hogy költözzünk de nincs lelkierőm ehhez.Csak ezért vagyok még a férjemmel ,nagyon boldogtalan vagyok.Egyik házasságból a másikba sem szeretnék átúszni ,na meg kiszemelt sincs vagy ilyesmi ,nem érdekela dolog.Tanácstalan vagyok ,és nagyon elkeseredett.
2016. febr. 27. 00:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Ajánlom ezt a könyvet: Susan Jeffers-alakítsd át a félelmeid erővé
2016. febr. 27. 08:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!