Ti hányszor csináljátok ezeket? Hány gyermeketek van? ( többi lent, háztartás. )
Sziasztok! Kíváncsiságból és persze magamhoz viszonyítás miatt kérdezem.
Hányszor porszívoztok? Sepertek, mostok fel,és portöröltök egy 7en? Vagy napi szinten?
Minden nap friss melegétel kerül az asztalra? Hányszor mostok?
Köszönöm a válaszokat. Kíváncsi vagyok,h én viszem túlzásba vagy esetleg pont,h ellenkezőleg,túl laza vagyok,ezért is szeretnék sok sok választ kapni :)
Az egyik "takarítónős" vagyok.
Igen. Rólam pl. sokan azt gondolják,hogy mivel a Kicsi 4 hónapos, így biztos mindenre van időm itthon. Viszont én dolgozom. Családi vállalkozásunk van, és szinte minden nap kell valamennyit dolgoznom. Néha üzleti utakra is mennem kell, szerencsére csak belföldön. Amikor a Nagyért elmegyünk az oviba, és hazajön a férjem, akkor kezdek főzni. Szóval sok időm nem maradna,hogy minden héten teljesen áttakarítsam a házat. Meg ezzel úgy voltunk,hogy ha megtehetjük,hogy fogadunk, akkor azt az időd, amit a takarításra szánnék, mondjuk hétvégén, vagy tényleg nagyrészt este, akkor már inkább a családdal vagyok.
Porszívózás heti 2x
Seprés naponta (többször is)
Felmosás heti 2x
Portörlés heti 1x
Én általában 2 napra főzők.
Mosás min. heti 6 adag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!