Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hányszor csináljátok...

Ti hányszor csináljátok ezeket? Hány gyermeketek van? ( többi lent, háztartás. )

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kíváncsiságból és persze magamhoz viszonyítás miatt kérdezem.

Hányszor porszívoztok? Sepertek, mostok fel,és portöröltök egy 7en? Vagy napi szinten?

Minden nap friss melegétel kerül az asztalra? Hányszor mostok?

Köszönöm a válaszokat. Kíváncsi vagyok,h én viszem túlzásba vagy esetleg pont,h ellenkezőleg,túl laza vagyok,ezért is szeretnék sok sok választ kapni :)

2016. febr. 25. 11:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Az egyik "takarítónős" vagyok.

Igen. Rólam pl. sokan azt gondolják,hogy mivel a Kicsi 4 hónapos, így biztos mindenre van időm itthon. Viszont én dolgozom. Családi vállalkozásunk van, és szinte minden nap kell valamennyit dolgoznom. Néha üzleti utakra is mennem kell, szerencsére csak belföldön. Amikor a Nagyért elmegyünk az oviba, és hazajön a férjem, akkor kezdek főzni. Szóval sok időm nem maradna,hogy minden héten teljesen áttakarítsam a házat. Meg ezzel úgy voltunk,hogy ha megtehetjük,hogy fogadunk, akkor azt az időd, amit a takarításra szánnék, mondjuk hétvégén, vagy tényleg nagyrészt este, akkor már inkább a családdal vagyok.

2016. febr. 25. 16:13
 22/24 A kérdező kommentje:
21-es. Egyetértek az álláspontoddal!
2016. febr. 25. 16:55
 23/24 anonim ***** válasza:

Porszívózás heti 2x

Seprés naponta (többször is)

Felmosás heti 2x

Portörlés heti 1x

Én általában 2 napra főzők.

Mosás min. heti 6 adag

2016. febr. 25. 20:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Porszívózás, pörtörlés heti 1x. Felmosás heti 1-2x. Főzés 3-4 naponta. Mosás heti 2x. Két gyermekünk van.
2016. aug. 22. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!