Nagyon fáradt vagyok, fogalmam sincs, hogyan élem túl a napot. Ti hogy csináljátok, ha mélypont van?
Hasonló, gondolom valami hülye front is lehet, mert én sem aludtam. 16 hónapos a fiam és 36 hetes terhes vagyok. A gyerek hiperaktív, a lakás úszik, úgyhogy én azt találtam ki, hogy elmegyünk szépen itthonról, iszok egy kávét a munkahelyemen (ha nem dolgoznék-szabin vagyok maholnap, akkor a városban, vagy ismerősömnél tenném ugyan ezt) és a mai nappal tojok a lakásra meg mindenre és kész.
Ebédelni menzára megyünk át, hazajövünk a délutáni alvásra és utána veszek egy nagy kávét a mekiben meg egy fagyit és kiülök a játszótérre, a gyereket meg hagyom érvényesülni magának. Keresünk kutyásokat a parkokban pl, meg mozgunk erre arra még, amit ad majd a nap.
Az a tapasztalatom, hogy csak így tudok ilyenkor túlélni, nekem ez már bejött.
Igyál egy kávét. Ha amúgy nem kávézol, még jobban fog hatni.
Illetve igyál sok folyadékot (főleg szénsavmentes vizet), mert az enyhébb kiszáradás is okozhat erős fáradtságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!