és az újszülöttkori szétesést még lenyeltem, elfogadtam, de már majdnem 8 hónapos.
2015. jan. 25. 22:58
2/19 anonim válasza:
nekem nappal szinte semmit sem aludt úgyh az egyetlen mód hogy valamit is csinaljak otthon a haztartasban vagy magamon, hogy addig magaban el van. fel napokat el jatszott/nezelodott a pihenoszekeben, agyon, szonyegen. most hogy mar idosebb erzi ha le akarom razni es toporzekol ha 15 percnel messzevb vagyok
2015. jan. 25. 23:01
3/19 anonim válasza:
Nem csinálsz valamit jól.Ez tuti.
2015. jan. 25. 23:01
4/19 A kérdező kommentje:
szóval általában nappalra van beidőzítve másoknál?mármint napköben.
de ha fent van, felügyelet nélkül hagyni...á, én nem merném
2015. jan. 25. 23:07
5/19 A kérdező kommentje:
gondolkodtam bébiőrön is, ő a sobában, én a fürdőben, de ez csak baj megtörténte utánra jó csak, amikor (jobb esetben)sír
2015. jan. 25. 23:08
6/19 anonim válasza:
Ez gyerekfüggő. Én is csak késő éjjel tudok magammal foglalkozni v amíg 10 percig eljátszik a kád mellett. Nekem is csak hetente pár estét tölt itthon a párom, így inkább a hajmosást ezekre a napokra időzítem. Volt kb 6 hét amikor együtt fürödtünk aztán átraktam a fürdés végén a saját kádjába, akkor gyorsan hajat tudtam mosni, de megtanult ülni, így ez már nem biztonságos neki. Most próbálom kikisérletezni az új módszert, h ne hullafáradtan, hajnali 2-kor essek az ágyba.
2015. jan. 25. 23:09
7/19 anonim válasza:
Nekem mondjuk rövid hajam van, minden reggel mosom, mert úgy áll, mint a kakastaréj. Az én fiam is 8 hónapos. Addig elvan az etetőszékében egy kiflivéggel, vagy ha nyügisebb, becsatolom a hordozóba és kiviszem magammal a fürdőbe. A többi dolgot is megoldom napközben, ő is csak 20-30 perceket alszik. Azért az elég idő.
2015. jan. 25. 23:12
8/19 anonim válasza:
mindkettőnél így csináltam:
gyereket hordozóba be, kád mellé odaállítom és mozizik míg hajat mosok. ha csak gyors hajmosás van akkor behajolok a kádba, két perc az egész. ha zuhanyzok is, akkor meg max 5 perc. plusz szárítás, az mindig tetszett nekik.
ázózni amúgy se szerettem soha, nem is szoktam, hiába nagyok már (6,5 és 5 évesek), a mai napig ilyen rohamtempóban fürdök mindig :)
2015. jan. 25. 23:42
9/19 anonim válasza:
Az en nagyfiam is csak 10-20 perceket aludt nappal, igy mindent akkor csinaltam mikor ebren volt.Vittem magammal a furdoszobaba a pihenoszekben, mosogataskor az etetoszekben volt, porszivozasnal is mindig vittem magammal.Ehhez is idozites kellett, mert csak rovid ideig volt el magaban.Este viszont 9 korul szerencsere mar elaludt, igy zuhanyozni es hajat mosni ilyenkor is volt idom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!