Ha nagyon nem akart aludni, akkor pihenőszékben odatettem a fürdőajtóban. Mondtam neki, hogy élvezze ki az ingyen sztiptízt. Az eredmény az volt, hogy a vízcsobogás elaltatta. De legtöbbször akkor mostam hajat, amikor elaludt. Én amúgy is este szoktam hajat mosni. Tegnap is elaludt és nyolckor megmostam a hajam 10 percnél nincs több, a hajszárítás, bevasalás tovább tart.
2015. jan. 26. 06:33
12/19 anonim válasza:
Pici korától fogva és most is 15 hónapos szinte mindent tudok tőle csinálni. Jó..nagytakarításnak nem állok neki. Viszem magammal és elvan. Vagy most már jön utánam.
2015. jan. 26. 07:03
13/19 anonim válasza:
Én mindig nappal mostam, vittem a kicsit, nézte vagy játszott mellettem. Nemrég olyan fazont vágattam, amit be kell szárítani (cserébe mást nem is kell vele csinálni), így délután mosom, magától szárad amíg majdnem száraz lesz, mikor hazaér a férjem gyorsan beszárítom.
2015. jan. 26. 07:23
14/19 anonim válasza:
Bébiőr, ő meg járókában vagy kiságyban.
Egyszer volt sírás, amire ki kellett ugranom, akkor annyi történt, hogy hanyatt fordult, de a feje alatt maradt egy műanyag csörgődob és lefejelte.
Úgyhogy szerencsére semmi komoly, szerintem inkább megijedt, mint amennyire fájt neki.
2015. jan. 26. 07:50
15/19 anonim válasza:
mikor alszik el a pici?
én akkor szoktam fürdeni mikor lefektetem aludni ez kb 8 fél9 körül van. viszem magammal a bébiőrt és 5perc alatt kész vagyok. ha meg hajat mosok vagy borotválkozok azt külön szoktam. tehát először csapnál leborotválom a lábam, ugye ha sír nem kell a zuhany alól kiugrani, haja meg úgy hogy behajolok a zuhanyzóba, de szintén ruhába, ha szaladni kell csak törölköző a fejre és kész. ha kész vagyok ezekkel akkor zuhanyzok le, az szintén 5perc. ha a férjem itthon van akkor tudok rendesen zuhanyozni, de az kb 3 hetente jön ki úgy a beosztása plusz a hétvégék. én így csinálom elejétől fogva és simán működik.
2015. jan. 26. 08:38
16/19 anonim válasza:
5hós a fiam én hajnali 5kor felkeltem hajatmostam aztán fejtem és a következő alvásánál száritottam meg.Nappal 20-30 perceket alszik ilyenkor tudok minden mással foglalkozni.Ha úgyjött ki a lépés akkor odatettem a fürdőbe és onnan nyugisan nézte mit csinálok. Ha főznöm kell akkor jön velem az etetőszékben játszik addig. Apuka másfél napot van csak itthon a munkája miatt ilyenkor inkább együtt vagyunk.
2015. jan. 26. 09:05
17/19 anonim válasza:
járóka+bébiőr 8 hónapos...sosem volt ilyen gondom...
2015. jan. 26. 11:46
18/19 anonim válasza:
Szerintem meg úgy kell szoktatni az elejétől, hogy egyedül is eljátsszon,pl. a járókában. De ezt kicsit bebuktad.
2015. jan. 26. 13:19
19/19 anonim válasza:
Próbáld meg magad mellé tenni, nappal végezni. Lehet, még tetszene is neki, hogy anya mit csinál.
Én most nappal, mikor hazaérünk a bölcsiből-oviból, és átöltöznék, akkor ugrok be a zuhany alá, és ezzel letudtam magam.
Aki azt írta, 8 hónaposa egyedül eszi a kiflijét az etetőszékben, ne hagyja egyedül, mert egyszer majd ki akar kászálódni az a pici, leeshet!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!