Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak is csak ilyenkor van...

Másnak is csak ilyenkor van ideje hajmosásra és magára? Vagy ti hogy csináljátok baba mellett?

Figyelt kérdés

és ilyenkor általában én már nem állok neki, mert hulla vagyok.

de ha nappal próbálnám, míg alszik, tuti akkor ébred 20 percek múlva és ki-be rohangálhatok vizesen a kádból.

(meg ráadául párom ritkán jár haza munka miatt)

2015. jan. 25. 22:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nem akart aludni, akkor pihenőszékben odatettem a fürdőajtóban. Mondtam neki, hogy élvezze ki az ingyen sztiptízt. Az eredmény az volt, hogy a vízcsobogás elaltatta. De legtöbbször akkor mostam hajat, amikor elaludt. Én amúgy is este szoktam hajat mosni. Tegnap is elaludt és nyolckor megmostam a hajam 10 percnél nincs több, a hajszárítás, bevasalás tovább tart.
2015. jan. 26. 06:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Pici korától fogva és most is 15 hónapos szinte mindent tudok tőle csinálni. Jó..nagytakarításnak nem állok neki. Viszem magammal és elvan. Vagy most már jön utánam.
2015. jan. 26. 07:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Én mindig nappal mostam, vittem a kicsit, nézte vagy játszott mellettem. Nemrég olyan fazont vágattam, amit be kell szárítani (cserébe mást nem is kell vele csinálni), így délután mosom, magától szárad amíg majdnem száraz lesz, mikor hazaér a férjem gyorsan beszárítom.
2015. jan. 26. 07:23
 14/19 anonim ***** válasza:

Bébiőr, ő meg járókában vagy kiságyban.

Egyszer volt sírás, amire ki kellett ugranom, akkor annyi történt, hogy hanyatt fordult, de a feje alatt maradt egy műanyag csörgődob és lefejelte.

Úgyhogy szerencsére semmi komoly, szerintem inkább megijedt, mint amennyire fájt neki.

2015. jan. 26. 07:50
 15/19 anonim ***** válasza:

mikor alszik el a pici?

én akkor szoktam fürdeni mikor lefektetem aludni ez kb 8 fél9 körül van. viszem magammal a bébiőrt és 5perc alatt kész vagyok. ha meg hajat mosok vagy borotválkozok azt külön szoktam. tehát először csapnál leborotválom a lábam, ugye ha sír nem kell a zuhany alól kiugrani, haja meg úgy hogy behajolok a zuhanyzóba, de szintén ruhába, ha szaladni kell csak törölköző a fejre és kész. ha kész vagyok ezekkel akkor zuhanyzok le, az szintén 5perc. ha a férjem itthon van akkor tudok rendesen zuhanyozni, de az kb 3 hetente jön ki úgy a beosztása plusz a hétvégék. én így csinálom elejétől fogva és simán működik.

2015. jan. 26. 08:38
 16/19 anonim ***** válasza:
5hós a fiam én hajnali 5kor felkeltem hajatmostam aztán fejtem és a következő alvásánál száritottam meg.Nappal 20-30 perceket alszik ilyenkor tudok minden mással foglalkozni.Ha úgyjött ki a lépés akkor odatettem a fürdőbe és onnan nyugisan nézte mit csinálok. Ha főznöm kell akkor jön velem az etetőszékben játszik addig. Apuka másfél napot van csak itthon a munkája miatt ilyenkor inkább együtt vagyunk.
2015. jan. 26. 09:05
 17/19 anonim ***** válasza:
járóka+bébiőr 8 hónapos...sosem volt ilyen gondom...
2015. jan. 26. 11:46
 18/19 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem meg úgy kell szoktatni az elejétől, hogy egyedül is eljátsszon,pl. a járókában. De ezt kicsit bebuktad.
2015. jan. 26. 13:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Próbáld meg magad mellé tenni, nappal végezni. Lehet, még tetszene is neki, hogy anya mit csinál.

Én most nappal, mikor hazaérünk a bölcsiből-oviból, és átöltöznék, akkor ugrok be a zuhany alá, és ezzel letudtam magam.

Aki azt írta, 8 hónaposa egyedül eszi a kiflijét az etetőszékben, ne hagyja egyedül, mert egyszer majd ki akar kászálódni az a pici, leeshet!!!

2015. nov. 27. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!