Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hányszor csináljátok...

Ti hányszor csináljátok ezeket? Hány gyermeketek van? ( többi lent, háztartás. )

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kíváncsiságból és persze magamhoz viszonyítás miatt kérdezem.

Hányszor porszívoztok? Sepertek, mostok fel,és portöröltök egy 7en? Vagy napi szinten?

Minden nap friss melegétel kerül az asztalra? Hányszor mostok?

Köszönöm a válaszokat. Kíváncsi vagyok,h én viszem túlzásba vagy esetleg pont,h ellenkezőleg,túl laza vagyok,ezért is szeretnék sok sok választ kapni :)

2016. febr. 25. 11:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Két gyerek van, egy 4,5 éves és egy csecsemő.

Porszívózni, söpörni-felmosni szükség szerint, Heti 2-3x szerintem.

Mosni 2-3 naponta, de akkor több adagot.

Nagytakarítást a takarítónő csinálja két hetente (portörlés, fürdő, konyha).

Meleg étel mindig van, de általában nem friss, 2-3 napra főzök.

2016. febr. 25. 13:11
 12/24 anonim ***** válasza:
67%

1,5 éves múlt a gyerkőc és családi házban élünk.

Átlagosan heti 2x porszívózok (szükség esetén 3x), 1x mosok fel, 1x törlök port, 3-4 alkalommal mosok (az időjárástól is függ). A seprés inkább a teraszon és a bejárati ajtó környékén jellemző, sokszor naponta a kutya miatt. A főzés változó, előfordul, hogy naponta készítek valamit vagy 2 napra csinálok kaját, alkalmanként rendelünk, esetleg hétvégén beülünk valahova.

2016. febr. 25. 13:12
 13/24 anonim ***** válasza:
Két felnött,egy 3éves és egy friss pocaklakó. Seperni 3naponta,vagy ha behordtuk a követ,morzsa bármi,akkor sűrűbben,de párom sokszor felhuzza porszivoval a szobákat estefelé. Port nem törlők,nem fogja srmmi,max a kis pici monitor lapos tv alja.mosogatni naponta többször kell,de sokszor párom csinálja edte vagy reggel mielött dolgozni megy.mosás attol függ,van hogy csak hétvégén,de akkor 2-4adagot,van hogy mosok amint egy gépnyi van.fözni fözök,de több napra mindig.párom is föz hétvégén,de rendelni is szoktunk nagy ritkán.
2016. febr. 25. 13:39
 14/24 anonim ***** válasza:

Porszívózás hetente egyszer, seprés minden nap, felmosás 2-3 naponta. Portörlés porszívózás előtt.

Főzni minden nap szoktam.

Mosás hetente 3-4-szer.

Egy gyerek van.

2016. febr. 25. 13:41
 15/24 anonim ***** válasza:
33%

Igyekszem naponta porszívózni, de előfordul, hogy csak két naponta jön össze. A nappaliban sötét szőnyegünk van, sajnos nagyon hamar meglátszik rajta mindenféle szösz, apró morzsa ...

Port törölni heti kétszer szoktam, ezt nagyon utálom csinálni, mindent lepakolászni a komódról, asztalról, nagyon pepecs munka, de muszáj. Fürdőszobát heti egyszer takarítom.

Mosni minden nap szoktam, de még így is állandóan dugig a szennyes. Törölközőket kétnaponta cserélem, ágyneműt hetente, zokni-fehérnemű naponta váltás természetesen, plusz a felnőtt ruhák, gyerekruhák, és a férjem edzős cuccai. Így tényleg mindig van mit mosni..

Hétköznap mindenki házon kívül eszik, én és a férjem a munkahelyünkön, a kicsi a bölcsiben. Este általában hideget eszünk, néha rendelünk egy pizzát, ilyesmit.

Hétvégente főzök, de az is előfordul néha, hogy étteremben oldjuk meg a vasárnapi ebédet.

2016. febr. 25. 13:46
 16/24 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, nálunk van amit muszáj sokkal gyakrabban csinálni, mint a többieknél: fürdőkádat pl naponta fertőtlenítem, és ha már ott vagyok, átmosom a mosdót meg a tükröt is, meg azt a kis csempét...

mosni minden nap, néha kétszer is.

Porszívózni minimum kétnaponta, de van, hogy egy nap többször is -morzsálós-rágcsálós korú ikrek miatt.

Főzni minden nap, mindig frisset, mindig mást.

Mosogatni kétszer egy nap, seperni, felmosni nincs mit, és port törölni sincs honnan, viszont ablakot(földig ér), teraszajtót mosni legalább 2naponta-bent a gyerekek fogdossák össze, kint a kutya koszolja.

4 gyerkőc

2016. febr. 25. 14:00
 17/24 anonim ***** válasza:

Megfogadtam, hogy többet nem vàlaszolok ilyen kérdésre, de végül is...

Porszívózni utálok, heti egyszer csinálom. Amikor pici volt a kicsi és mindig négykézláb volt, naponta csináltam. Felmpsás a földszinten naponta, meg seprés is, az 5 perc. Az emelezen hetente szoktam. Portörlés szükség szerint, amikor látom, hogy kell. Nem főzök már naponta, mert dolgozom és mindenki eszik valahol ( munkahely, ovi, suli). Amikor még itthon voltam 2 naponta főztem átlagosan. Mosás régebben naponta, most törekszem rá, hogy ritkábban legyen, szerencsére van szárítógépem.

2016. febr. 25. 14:27
 18/24 anonim ***** válasza:
Ja 2 gyerek van, azt elfelejtettem írni.
2016. febr. 25. 14:28
 19/24 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a kimerítő szép válaszát!

Ahány ház tényleg annyi szokás:) Megragadta a szememet,h többen takarítót fogadtok. Idő hiány miatt? Vagy így kényelmesebb,de idő lenne rá?

És,h többet rendeltek,éttermeztek,ennek örülök is mert én sem főzök minden egyes nap,van h rendelünk vagy éttermezünk. Amúgy szeretek főzni csak van mikor a lányom vagy a kedvem "nem engedi" :)

Az is megragadt ,h van 1 válaszoló aki csak 3-4 hetente porszívózik. Az nekem nagyon ritka. Rá sem lépnék a szőnyegre:)

Az olvasottak alapján nem vagyok sem laza sem túl merev.

Én 2-3naponta porszívozok,2naponta felmosok,naponta 3 szor seprek. Naponta mosok. 3-4naponta portörlök!

1 gyermek van. Nagy csalädi ház. Én is szeretnék egy bejáró nőt aki ha mást nem de havi 1-2szer kiganajoz mindent. A többit meg én megcsinálom. Ja wc-t,fürdit kb heti 2-3szor csinálom.

2016. febr. 25. 15:24
 20/24 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Wc, fürdő nálam naponta.
2016. febr. 25. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!