Rosszul gondolkodom? Miért érzem rosszul magam miatta?
szerintem az albérlet nem ideális, egyrészt mert drága (ha hitelt veszel fel, legalább egy részét "magadnak" fizeted a majdani tulajdonodra), másrészt mert bármikor kitehetnek, max van szerződés és akkor nem 1 nap alatt hanem mondjuk 2 hónap alatt, ami legalább olyan kellemetlen ha az embernek gyermeke van.
Emellett valóban nagyon fiatalok vagytok, a barátnődnek szakmai tapasztalatot kellene szereznie, mert a gyermekgondozási időről visszatérve nagyon nehezen fog munkát találni tapasztalat nélkül, eleve hátrányból indul, sajnos sok munkáltató nem szívesen foglalkoztat gyerekest, mert sok a hiányzás, ha beteg a gyerek (ami óvodásoknál akár havonta egy hét is lehet) másrészt időben érte kell menni nem tud túlórát vállalni stb.
szintén ellene szól, hogy nem tudom mióta tart a kapcsolatotok, de nem lehet régebbi 2-3 évnél, ami nagyon kevés, még a legstabilabb, 5-10 éve tartó házasságokat is próbára teszi egy gyermek érkezésével járó stressz, nem hogy viszonylag fiatal, 2-3 éves kapcsolatot.
Én azt mondom, dolgozzatok, éljetek, és 3-4 év múlva ha nem is álltok jobban anyagilag, de kitartotok egymás mellett, akkor bevállalhatjátok, hogy az időből se fussatok ki, de most még olyan fiatalok vagytok hogy kár volna kapkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!