Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes terhes vagyok, és...

16 hetes terhes vagyok, és odáig vagyok a kisfiamért. Én gondolkodom rosszul vagy másik a furák?

Figyelt kérdés
szerintem gyönyörű, és ő legtökéletesebb magzat a Világon. (persze megbántani nem szeretnék senkit, de biztos értitek) Annyira szeretem őt, gondolkodás nélkül már most meg tudnék halni érte. Sokat simizem a pocakomat, hangosan beszélek hozzá, énekelgetek neki, nagyon boldog vagyok, és nagyon várom őt. Szerencsére problémamentes a terhességem. Viszont van olyan ismerősöm, aki közölte velem, hogy ne legyek ennyire oda a gyerekért, mert még csak 16 hetes, történhet vele bármi, akkor pedig kibukok nagyon. De én egyszerűen nem tudok rosszra gondolni. Meg miért kéne visszafognom magam? Boldog vagyok, és hiszek abban, hogy a kisfiúnk érzi mennyire várjuk őt. Vagy tényleg gáz vagyok, és vissza kéne fognom magamat?
2008. aug. 14. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nem kell visszafognod magad, szeresd csak, hiszen Ő a te gyermeked!Nincs ezzel semmi gond! Nem szabad arra gondolni, hogy bármikor elveszítheted! Mert ez nem így van. Nagyon jó, hogy bígy foglalkozol vele, ennyire szereted már most, biztosan nagyon jó anya leszel! Ha ilyeneket mondanak neked, egyik füleden be, másikon ki! Nagyon boldog babavárást! 26 hetes kismama
2008. aug. 14. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt mindenki máshogy éli meg. Én nagyon szerettem volna gyereket. Hála istennek hamar össze is jött, de megmondom őszintén, hogy a terhességnek ebben a szakaszában engem lelkileg ez még nem érintett meg olyan nagyon. Aggódtam is, hogy mi lesz, ha megszületése után idegennek fogom érezni. A mi családunk messze nem híres arról, hogy kimutassuk az érzelmeinket. Én is ilyen voltam. De amikor megszületett a kisfiam, azóta nem térek magamhoz. Imádom, és nem érdekel, hogy ki mit gondol. Egyébként nagyon jó, hogy pozitívan gondolkodsz. Az a helyes, ha nem idegesíted magad előre olyan dolgokon, ami nagy valószínűség szerint nem fog bekövetkezni. Igyekezz mindent megtenni, hogy a baba egészséges és kiegyensúlyozott legyen. Ha Te már most beszélsz hozzá, énekelgetsz neki, az ártani biztos nem ársz. Ha Te így érzed helyesnek, akkor biztos lehetsz abban, hogy helyesen is cselekszel. Nem kell másokkal törődni, és főleg nem kell rosszakra gondolni. További boldog babavárást és könnyű szülést kívánok neked.
2008. aug. 14. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:

szia!!

szerintem egyáltalán nem viszed túlzásba!! nálunk elsőre összejött a baba és már az első uh után így éreztem, ahogy Te!! most 25 hetesek vagyunk, nálunk is fiú lesz és egyszerűen imádjuk!! én is énekelgetek neki, beszélek hozzá, simizem, mióta nől a pocim és a párom is érzi, ahogy mozog Ő is sokat foglalkozik vele. szóval nincs ebben semmi rendellenes, hiszen a babáinkról van szó!! :)

az pedig, hogy bármi történhet vele, eszembe sem jut soha!!

boldog babavárást a továbbiakban is!! :)

ági

2008. aug. 14. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Elmondanám, hogy aki nem úgy érez ahogy te, az magába szállhat, és elgondolkodhat, mélyen a gyermekvállaláson. A szülő pont attól szülő, hogy szereti a gyermekét feltétel nélkül az első pillanattól az utolsóig. Figyeld meg, ha megszületik, te leszel a legboldogabb ember a világon, ha már most is odavagy, ez így van jól. Az enyém a másik szobában alszik, és alig várom, hogy felébredjen, és halljam a gagyogását, lássam a mosolyát, puszlgassam a kis hurkáit. Mindent bele, kitartás! Akik meg negatívak, nem kell velük foglalkozni...

Jó szülést!!!

2008. aug. 14. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!Nagyon kedvesen irtál a babócádról!:)Még el is könnyeztem magam mert én is hasonlóan éreztem a kisfiamnál aki már három éves múlt és a mai napig nem tudok vele betelni ugyanúgy mint a hét éves fiacskámmal!

Szivessen venném ha irnál róla pár szót milyen is lett ez a világ legszebb kisfia!:)

2009. okt. 18. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!