Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben? Van...

Mit tennétek a helyemben? Van két gyermekem 6 és 1 évesek. Éppen válófélben vagyunk de kiderült, hogy 9 hetes terhes vagyok. A papírom megvan mehetnék el vetetni de még mindig gondolkodom.

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 12:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
74%
Ezt neked kell tudnod, hogy a 3 gyermeket egyedül normálisan fel tudod e nevelni és van e annyi energiád. Gondolom, hogy nem attól a férfitól vársz babát, akitől épp most válsz. Kérdezd meg a pocaklakó apját, hogy ő mit szeretne és segítene e. Sok sikert a döntéshez.
2009. szept. 17. 12:55
 2/21 A kérdező kommentje:
Sajnos a férjem az apa!
2009. szept. 17. 13:27
 3/21 anonim ***** válasza:
53%

Ez érdekes.

Válófélben vagytok,dde terhes vagy a férjedtöl.Àlt ha 2 ember válik,az már hosszú idö szövödménye szex szerelem nélkül.....

Ezt neked kell tudni,de 3 gyereket felnevelni ebben a világban...Ha csak nem álltok nagyon jól anyagilag,és lessz segítséged.

Ellenkezö estben szerintem én elvetetném....

2009. szept. 17. 13:31
 4/21 anonim ***** válasza:
75%
S a férjed tud róla? Ha nem, mindenképp mondd el neki, ez őrá is ugyanúgy tartozik. Beszéljétek meg, semmiképp se egyedül dönts! Én hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek, valamiért ennek is így kellett most lennie. Remélem jól fogtok dönteni. A pici nem tehet semmiről...
2009. szept. 17. 13:35
 5/21 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Olyan súlyos a helyzet,hogy válnotok kell?Ha meg tudjátok oldani,hogy együtt maradjatok,akkor tartsd meg,de ha mindenképpen válásra kerül a sor,akkor én nem merném bevállalni.De neked kell eldönteni,tiéd a felelősség!3kicsivel a mai világban egyedül nagy bátorság!Az anyagi helyzetedet is csak te ismered,dönts ezek alapján!

2009. szept. 17. 14:01
 6/21 anonim ***** válasza:
69%
Szia!Szerintem 2-gyerekkel könyebb egyedül is mint hárommal.A harmadik min változtatna ha már így is van kettő???
2009. szept. 17. 14:04
 7/21 anonim ***** válasza:
69%
Az előző vagyok.Mármint a kapcsolatotok szerinted egy harmadik gyermekkel rendeződne?Gondolom nem az a probléma köztetek,hogy hiányzik mégegy gyerek és akkor minden oké lenne.Szerintem kockázatos nagyon is.De te döncsd el!Te tudhatod igazán!
2009. szept. 17. 14:06
 8/21 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem mindenkeppen tartsd meg. Ha majd a nagyobbak kiropulnek o meg mindig ott lesz neked. Jol gondold meg...
2009. szept. 17. 14:07
 9/21 anonim ***** válasza:
55%

Te meglennel 3 aprosaggal egyedul??? En a helyedben nem vallalnam be, egyertelmu hogy elvetetnem.

Az apaval milyen rosszban lehettek, hogy mar elvaltok, pedig meg a masik ketto gyerek is kicsi.

En semmikepp nem tartanam meg, ne legyel felelotlen, vetesd el, koncentralj a masik kettore, az is epp eleg lesz neked anyagilag, lelkileg, fizikailag!

2009. szept. 17. 14:09
 10/21 anonim ***** válasza:
67%

Lehet, h ez a kicsi a jel, h mégis együtt ellene maradnotok, nem?

Sztem mindenképp beszéld meg vele a dolgot, én nem merném elvetetni, mert mi van, ha megbánom? Nem lehet visszacsinálni, és szörnyű lenne a gondolat.

Segítene anyagilag, ha mégis szétmennétek, és megtartanád a babát?

2009. szept. 17. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!