Mit tennétek a helyemben? Van két gyermekem 6 és 1 évesek. Éppen válófélben vagyunk de kiderült, hogy 9 hetes terhes vagyok. A papírom megvan mehetnék el vetetni de még mindig gondolkodom.
Ez érdekes.
Válófélben vagytok,dde terhes vagy a férjedtöl.Àlt ha 2 ember válik,az már hosszú idö szövödménye szex szerelem nélkül.....
Ezt neked kell tudni,de 3 gyereket felnevelni ebben a világban...Ha csak nem álltok nagyon jól anyagilag,és lessz segítséged.
Ellenkezö estben szerintem én elvetetném....
Szia!
Olyan súlyos a helyzet,hogy válnotok kell?Ha meg tudjátok oldani,hogy együtt maradjatok,akkor tartsd meg,de ha mindenképpen válásra kerül a sor,akkor én nem merném bevállalni.De neked kell eldönteni,tiéd a felelősség!3kicsivel a mai világban egyedül nagy bátorság!Az anyagi helyzetedet is csak te ismered,dönts ezek alapján!
Te meglennel 3 aprosaggal egyedul??? En a helyedben nem vallalnam be, egyertelmu hogy elvetetnem.
Az apaval milyen rosszban lehettek, hogy mar elvaltok, pedig meg a masik ketto gyerek is kicsi.
En semmikepp nem tartanam meg, ne legyel felelotlen, vetesd el, koncentralj a masik kettore, az is epp eleg lesz neked anyagilag, lelkileg, fizikailag!
Lehet, h ez a kicsi a jel, h mégis együtt ellene maradnotok, nem?
Sztem mindenképp beszéld meg vele a dolgot, én nem merném elvetetni, mert mi van, ha megbánom? Nem lehet visszacsinálni, és szörnyű lenne a gondolat.
Segítene anyagilag, ha mégis szétmennétek, és megtartanád a babát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!