Anyósom mindenbe bele akar szólni. Tényleg ilyen rosszul gondolkodom?
Ma azzal fogadott, hogy gumizzam be a gyerek haját, mert egész nap a szájába fog lógni, pedig felül be volt gumizva, csak hátul kiengedtem, mert olyan szép hosszú már a haja. Ez volt az utolsó beszólása, és ha megpróbálom neki megmagyarázni, rögtön vissza kontrázik, hogy amikor rövid volt gumiztam ész nélkül, most meg amikor be kéne gumizni, akkor meg nem.
A másik, hogy milyen tornára járassam, persze, hogy mást mond amire én szeretném. Hogy menjek vissza dolgozni, a du. műszakot ne vállaljam, inkább keressek egy másik munkahelyet, ahol de. lehet dolgozni 6 órában. Itt nem a gyerekeket félti, hanem a fiacskáját, hogy neki kell majd gondoskodni róluk. Persze a férjemnek ezzel nincs semmi baja, ha nem mennék du-ra, csak is a gyerekeim miatt, mert akkor egész héten nem látnám őket, csak reggel. És még sorolhatnék ide csomó mindent. Kiakasztó nagyon. Hálás vagyok neki, hogy ilyen sokat foglalkozik velük, meg nem az a baj, hogy elmondja a véleményét, hogy ő mit gondol. Csak én ezeket mind támadásnak érzem, és szerintem azok is akarnak lenni.
Nem gondolod, hogy neked is valtoztatni kellene?
Gondolj csak bele, a gyerekeid ugy fognak felnoni, hogy az anyjuk folyton askalodik, majd ugyanez var rad, mert ez lesz szamoukra a normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!