Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted havi 130 ezer kevés...

Szerinted havi 130 ezer kevés egy 4 tagú családnak erre?

Figyelt kérdés

2 felnőtt + 2 gyerek

Kajára, ruházkodásra, gyógyszerekre, vitaminokra szórakozásra, váratlan eseményekre.

A rezsi és a közlekedés már le van vonva, akkor marad a 130 ezer.

Tesómék ennyiből élnek, mégis mindig panaszkodnak, hogy nehezen jönnek ki, hó végén gyakran kölcsönkérnek.

2016. febr. 19. 13:21
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
58%

40,

vagy majd mindjárt beírja, hogy anyós-após hetente feltankolja őket ezzel-azzal, havonta kapnak X csirkét, zöldséget...stb. Max. úgy lehet ennyi pénzből egészségesen étkezni (vagy úgy, ha a 2 gyerek még a "fényevő" válogatós korszakában van, amikor úgy kell beleimádkozni az ételt, a 2 felnőtt pedig 40 kiló vasággyal, nulla étvággyal).

2016. febr. 20. 07:59
 42/58 anonim ***** válasza:
19%
Egy fél havi bevásárlást meg lehet oldani egy 20asbòl és akkor minden benne van ami kell,vìz,sajt,liszt,gyümölcs,zöldség,hùs,90%hùs tartalmù virsli,felvágott,joghurt stb. Tehát a teljes hònap 40 ezer a maradék 10 ezret elosztod hetekre amit friss gyümölcsre, pékárùra költesz. Havi menüt ìrok hogy kb átlássam mit főzzek mi az ami ahhoz kell,persze vannak változtatások. Ezen felül van itthon mindig lefagyasztva hùs a kamrába szárazárù(liszt,rizs,tészta stb),krumpli,hagyma. Sosincs olyan hogy nincs itthon semmiféle étel. Sok hùsos ételt eszünk,kevés főzeléket,krémleveseket,salátákat,tésztás ételeket válzozatosan. Azt hozzáteszem két 5 év alatti gyerek,valòszìnű ahogy nőnek a kb 50 ezer meg fog emelkedni. A másik nem muszájbòl 50 csak egyszerűen kijön ennyiből. De volt olyan időszak mikor épp munkaváltásban voltunk és kevésből kellett kihozni,bár ekkor még egy gyerekünk volt,de akkor megtanultam vásárolni okosan.
2016. febr. 20. 08:08
 43/58 anonim ***** válasza:
Hogy, utolsó? Kérlek írd le mit értetek a héten és mi a mai, holnapi menü.
2016. febr. 20. 08:13
 44/58 anonim ***** válasza:
értetek -ettetek akart lenni
2016. febr. 20. 08:14
 45/58 anonim ***** válasza:
0%
Általában két naponta főzök. Hétfőn a vasárnapi rántott hùst,currys krumplival,mert sok maradt. Kedden,szerdán borsòfőzeléket virslivel,tükörtojással. Szerda csütörtökön zeller krémlevest és szilvásgombòcot. Pénteken és még ma szombaton brassòi apròpecsenyét. Holnap főzök egy hùslevest és sütök egy csirkét,hozzá párolt zöldség savanyùság. Reggeli,vacsora vagy tojás vagy virsli,vagy bundáskenyér vagy szendvics. De csak az ebédről ìrok menüt.
2016. febr. 20. 08:20
 46/58 anonim ***** válasza:
21%
na erről van szó 130 ezerből nem lehet egészségesen étkezni 4 tagú családnak és jó minőségű ételeket vásárolni.ilyen meg hogy marha steak borjú bécsi szelet csak álmodhat no akkor szerintetek az marha jó ha mindig ugyan azt a monoton ételt eszitek 2 napokig nem gyereked nem is vágyik más ételre ?
2016. febr. 20. 08:27
 47/58 anonim ***** válasza:
Értem. Hát nálunk nem laknanak jól zellerkremlevessel és szilvasgomboccal, az biztos és a másnapos ételt se szeretik. A virsli se épp egészséges és a sok tojás se. Na de te tudod, így nyilván kijon az 50bol
2016. febr. 20. 08:28
 48/58 anonim ***** válasza:
15%
Van jò minőségű virsli,két 5 év alatti bőven jòl lakik. Eszünk marhát de én pl csirke párti vagyok. 43%os te talán naponta főzöl? Van rá időd?? Kétlem,sok ételt két napig lehet enni. Nem eszünk sok tojást nyilván nem ìrtam le minden étkezést csak körübelül. De mindegy itt kár mondani bármit is ùgyse jò a magyar családok 80%a nálunk sokkal változatlanabbul egészségtelnebbül eszik
2016. febr. 20. 09:17
 49/58 anonim ***** válasza:
29%
Ugyan nem engem kerdeztel, de én pl mindennap főzök. Miért ne lenne rá idő? Arra van, amire akár az ember.
2016. febr. 20. 09:21
 50/58 anonim ***** válasza:
15%
Igen minden nap főzök általában 2 szer is ha férjem itthon van. küldök is neked képet,hogy kb miket eszünk neki a havonta csak a gyümölcs kerül 30000 ft ba és még csak 2 vagyunk csak jövőhónapban gyarapszunk [link] ez csirkemell saláta van egy darab buggyantott tojás,reszelt parmezán,saláta keverék,csirkemell,ez csak vacsora . [link] liba máj is van mindenhónapban 2 szer legalább és meg sorolhatnám [link] szűzérme ,fagyasztott zöldborsó és répa cheedar sajtos kruplipurével és ezek csak hétköznapok hogy jönne már ki 50 ezerből ??? az üditők meg csak olyanokat veszek amik nem cukorral és ízesítővel ven tele meg szinezékkel hanem valódi rostos gyümölcsel amiből literje 1000 ft körül van . szóval nekem ne írd már hogy 50 ezerből 4 főnek lehet változatosan étekzni meg egészségesen táplálkozni kivéve annak akiknek van téli kert meg otthon házi állatok azt elhiszem...
2016. febr. 20. 09:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!