Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted havi 130 ezer kevés...

Szerinted havi 130 ezer kevés egy 4 tagú családnak erre?

Figyelt kérdés

2 felnőtt + 2 gyerek

Kajára, ruházkodásra, gyógyszerekre, vitaminokra szórakozásra, váratlan eseményekre.

A rezsi és a közlekedés már le van vonva, akkor marad a 130 ezer.

Tesómék ennyiből élnek, mégis mindig panaszkodnak, hogy nehezen jönnek ki, hó végén gyakran kölcsönkérnek.

2016. febr. 19. 13:21
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
26%
Mi van evvel az oldallal ez már a 3. Kérdés aminél Mindenkit lepontoznak 😨
2016. febr. 19. 16:26
 22/58 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj 14-es, de szerintem senki nem bántott téged, maximum reagáltak NORMÁLIS stílusban az általad leírtakra.Te vagy az, aki elkezdett káromkodni és másokat minősíteni.
2016. febr. 19. 16:31
 23/58 anonim ***** válasza:
6%

Utolsó szerintem az " én ezt is nézem" kijelentés a minőségre vonatkozólag az nem túl baràti,plàne rokoni példàval alàtàmasztva,ahol kb éheztetve vannak a gyerekek,legalàbbis a leìràs alapjàn igen meg van szabva az adagjuk. Ahogy a mozijegyes példàt màr nem is értettem,mert arra pl én 2500Ft/főt ìrtam.

Ahogy a gyógysztàras példa is.

Nem lehet azt ìrni,hogy én erre ennyit költök. Miért kell azonnal a màsikat gyanusìtgatni hogy sza.rt vesz. Amit igenis kikérek magamnak,mert minden téren megszenvedtük,hogy mit ehetnek és mint nem a lurkók.

Lehet felhúztam magam rajta,mert sok olyan van a környezetemben is akik valóban jóval többől gazdàlkodik,mint mi és mégis én hallgatom minden hónap végén,hogy 2.000Ftja maradt még 5 napra. Persze hiàba mondom,hogy bocs nem érdekel a nyomorod,ha nem tudsz beosztani 3-4 emberre 300.000-400.000Ft-ot. Csak összefutunk itt- ott.

2016. febr. 19. 16:45
 24/58 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom, biztos, hogy valamit nagyon rosszul csinálok: ma lebetegedett a gyerek (hányósfosós), háromféle gyógyszert vettem a gyógyszertárban, 7000 ft-ot fizettem. Mondjuk kiváltottam azt is, amire azt mondta az orvos, hogy csak akkor, ha nagyon hány és a kiszáradás veszélye fenyegeti, de úgy voltam vele, hogy inkább legyen otthon, minthogy a sugárban hányó egyévessel a hátamon rohangáljak az ügyeletes gyógyszertárba vasárnap délután.

Te azt mondod, ezt kihozod 3000 ftból? Le a kalappal.

Amúgy ez egyáltalán nem arról szól, hogy ki mennyit keres: az ember úgy van kódolva, hogy amije van, feléli fizetésig. Saját magamon is tapasztaltam: az elmúlt két évben a családunk bevétele ingadozott 300 és 500 ezer forint között. 300-ból is ugyanúgy koppra jöttünk ki hónap végéig, mint az 500-ból.

2016. febr. 19. 17:01
 25/58 anonim ***** válasza:

"az ember úgy van kódolva, hogy amije van, feléli fizetésig. Saját magamon is tapasztaltam"

Már aki. Ha több a bevételünk, többet is tudunk félretenni, de 130-ból nem élnénk meg 4-en. 3-an vagyunk, és csak a gyerek "visz" 100-at havonta, pedig még csecsemő. Tápszeres, egyszerre feszes (csípő) és hipotón (felső végtag), fejlesztésre hordjuk. A maradék 30-ból éhenhalnánk.

2016. febr. 19. 17:10
 26/58 anonim ***** válasza:
2 embernek is kevés.
2016. febr. 19. 17:46
 27/58 anonim ***** válasza:
49%

Hànyósfosós vìrusra mit ìrnak fel??? Mert alapból a vìrusos megbetegedéssel sem tudnak mit kezdeni az orvosok.

Sok folyadék aprànként,ez ami kell. Sós- mézes ( ha màr kapott gyömbéres) tea(minimàlis sóval csak pótlàsnak).

De komolyan érdekel mit ad ilyenkor az orvos,mert nekünk szó szerint semmit. Max làzcsillapìtót,ha màr elfogyott itthon.

2016. febr. 19. 17:49
 28/58 anonim ***** válasza:
36%
De ha bàrmit is felìr az max( mivel pici a gyerek) rehidratàciós keverék ez tb tàmogatàs nélkül kb 1500Ft ahogy a normaflor is ennyi. Azaz megint ott vagyunk hogy 3000Ft.
2016. febr. 19. 18:00
 29/58 anonim ***** válasza:
58%
Sokan elvegetálgatnak ennyiből, de normális élethez nagyon kevés.
2016. febr. 19. 18:05
 30/58 anonim ***** válasza:
100%

Ezen kár vitát nyitni, hogy sok vagy kevés. Ahányan vagyunk annyi vásárlói kosár van, annyi élethelyzet.

Nálunk volt olyan, hogy a teljes háztartásra négy főre volt 130ezer, és meg kellett oldani. Túléltük. Most már a kötelezők után van 130, szóval...

2016. febr. 19. 18:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!