Szerinted havi 130 ezer kevés egy 4 tagú családnak erre?
2 felnőtt + 2 gyerek
Kajára, ruházkodásra, gyógyszerekre, vitaminokra szórakozásra, váratlan eseményekre.
A rezsi és a közlekedés már le van vonva, akkor marad a 130 ezer.
Tesómék ennyiből élnek, mégis mindig panaszkodnak, hogy nehezen jönnek ki, hó végén gyakran kölcsönkérnek.
Szerintem simán elég,nem azért,de 130 csak kajára nagyon sok...nekünk 50ből simán meg van és mindig van itthon friss gyümölcs,zöldség,van hús a hűtőben,tejtermék stb.
Ha a rezsi,az utazás megvan,akkor ki lehet jönni simán.
"de 1 hónapra 4 embernek nem lehet rendes minőségi ennivalót venni ennyi pénzből."
Ez a mondat verte ki a biztosítékot és én meg is értem.
Sokan azt hiszik, hogy csak a drága a minőségi. Pedig tudni kell a virsli vagy párizsi ha olcsó ha iszonyú drága "minőségi" ugyanúgy szenny. És sok mindennel így van.
20-as, a gyerekeid elég keveset ehetnek szegények, ha még ételallergiások is és megoldod a havi kaját 50 ezerből. Legalábbis otthon nem nagyon főzhetsz. De mindegy. Nem veszek sem Happy-t, sem társait, a minőség nem az árban van a legtöbbször, de van mikor igen.
Pl. ilyet veszek: [link]
De nem vitatkozok veled. Nem járunk mindig gyógyszerért, de ahogy leírtad, ti elég sokat vagytok betegek. 500 Ft-os vitaminra felesleges költeni, helyette inkább gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!