Babanézőbe hívásra illik menni?
én nem hivtam senkit, aki akart eljött.
de igérni nem szép dlog h elmész és aztán meg nem mész el. - nem feltételezem h nem mennél el ha igérnéd. csak velem sokan ezt csinálták és azért ezt megjegyzi az ember még ha nem is mutatja vagy mondja - és persze mindezeken tul nagyon rosszul esett h igérték és nem jöttek el. inkább ne igért volna.
szoval - szerintem ajánld fel és majd látod mi lesz a reakcio, és menj myugodtan :)
Az én egyik jó barátnőm 18án szült. Egyenlőre gratuláltam csak neki smsben, a babalátogatást még nem eröltetem.
Én az első hetekben agybajt kaptam, mert mindenki rámzúdult, és jöttek babát nézni, volt aki csak úgy beesett, volt aki legalább szólt, hogy jön. A látogatások időtartama 5perctől 2óráig is eltartott, ami egy frissen szült, pihenni, babázni vágyó nőnek nem okoz örömet.
Úgy vagyok vele, remélem nem sértődik meg, ha csak 6-7hónapos lesz a manókája, mikor meglátogatjuk. Az én babám most 9hónapos, egy ekkora babával látogatóba menni szerintem hatalmas katasztrófa lenne.
Korábban esetleg egy közös babasétáltatást lehet megejteni, de ahoz is várni kell, hogy a babáját hosszabb időre is kivihesse, és ő is rendbejőjjön a csasziből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!