Vrindávani, Sztavrula, Szüvellő, Pintyőke, Nausziká és Kalpavalli. Ismertek ilyen nevű gyereket?
Figyelt kérdés
Vagy idősebb személyt akár.
Nagyon sok olyan anyakönyvezhető név van, amit egyszerűen nem tudok elképzelni, hogy bárki is használja.
Ennek mi értelme?
2016. jan. 22. 23:06
11/19 anonim válasza:
10-es,
Ha második generációs bevándorló az illető, akkor már csak a magyar listáról választhat.
12/19 anonim válasza:
a Stavroula görög név, a Starvos női megfelelője keresztet jelent. kint teljesen átlagosnak számít.
13/19 anonim válasza:
Pintyőkével találkoztam már, olyan tíz éve lehetett, ő meg akkor lehetett olyan 25 körüli, egy múzeumban dolgozott, kint volt rajta a névtábla, tényleg ez volt a neve.
15/19 anonim válasza:
Ismerek egy Szüvellőt, a Nauszikáról is hallottam már, a többi ismeretlen számomra.
16/19 anonim válasza:
Nauszikát ismerek, Nauzi-nak becézik
17/19 anonim válasza:
Ismerek egy 25 éves Nauszikát, a többivel még nem találkoztam.
18/19 anonim válasza:
Nauszikát ismerek.
Az elején hülyét kaptam,hogy micsoda név ez,de már szinte tetszik...
19/19 anonim válasza:
Vrindát ismerek csak, magyarok, csak a szülők hindu vallásúak, indiai eredetű név.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!