Vrindávani, Sztavrula, Szüvellő, Pintyőke, Nausziká és Kalpavalli. Ismertek ilyen nevű gyereket?
Figyelt kérdés
Vagy idősebb személyt akár.
Nagyon sok olyan anyakönyvezhető név van, amit egyszerűen nem tudok elképzelni, hogy bárki is használja.
Ennek mi értelme?
2016. jan. 22. 23:06
2/19 anonim válasza:
lehet erdélyi magyarok és épp itt is anyakönyveztettek
3/19 A kérdező kommentje:
Lehet félreérthető volt. Én sem ismerek ilyen személyeket, csak meglepődtem, hogy lehet adni ezeket a neveket.
2016. jan. 22. 23:14
4/19 anonim válasza:
Az első indiainak hangzik, magyarul Vr? Nem igazán bírja a magyar ezt a mássalhangzó-torlódást.
5/19 anonim válasza:
ma 23:12
Erdélyi magyarok se adnak ilyen hülye neveket... Sőt.
6/19 anonim válasza:
Az első kettő milyen eredetű?
A Szüvellőt és a Pintyőkét (úgy tudom, mindkettő magyar madárnév) már hallottam, de a többit még nem.
7/19 anonim válasza:
előző, biztos, hogy nem magyar, a szó elején magyar szóban nincs 2 mshg ,szanszkrit, a 2.szláv. Szüvellő, Pintyőke - hát igen, ezek valami mesebeli lények.
Nauszika görög, az ut. is szanszkrit.
Hát lehet adni, de nem kötelező, szerencsére:D:D
8/19 anonim válasza:
Elég sok más nemzetiségű ember él már hazánkban. Gondolom, nekik adják meg a lehetőséget, hogy igaz, itt születik a gyermekük, de azért a névvel mégis csak utalhatnak a szülők szülőhazájára.
9/19 anonim válasza:
Nauszikát egyszer hallottam a tescoban.
10/19 anonim válasza:
Aki nem magyar nemzetiségű, annak nem kell a magyar listáról választania, utolsó előtti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!