Terhesseg alatt 1 pohar bor?
Figyelt kérdés
Karacsonykor innek a ferjemmel 1 pohar (1,5-2dl) bort. 20 hetes vagyok. Egyebkent szinte sosem iszom alkoholt, csak unnepekkor, akkor sem esek tulzasokba. Arthat a babanak?ma 16:03
1/22 anonim válasza:
Ennyi szerintem nem.
Nekem a doki mondta h ha jol esik akkor ennyi voros bor belefer.
2/22 anonim válasza:
Igen, árthat. Ha pedig egyébként sem szoktál, akkor végképp nem értem, miért TERHESEN akarsz meginni 2 decit...
3/22 A kérdező kommentje:
#2 azert, mert nagyon kívánom mar hetek ota szeretnek inni egy poharral, de eddig nem tettem, ellenalltam a kisertesnek. De most, karacsony lesz, lesz itthon bor, igy nyilvan nehez lesz ellenallni a kisertesnek, ezert kerdeztem, hogy arthat-e.
ma 16:09
4/22 anonim válasza:
Ajaj, aztán ha rákívánsz a cigire meg az ekire...
Terhes vagy, de remélhetőleg ember, önuralommal.
5/22 anonim válasza:
Szepen lassan etkezes melle iszod nem lesz semmi baj.
6/22 anonim válasza:
Sajnos nincs biztonságos mennyiség az alkoholból. Nem lehet megmondani, hogy lesz-e baba tőle a magzatnak.
7/22 anonim válasza:
#5. Kérlek, írd már le a tudományos magyarázatát annak, hogy lassan, étkezés mellett hogy nem árt az alkohol a magzatnak...🤣
Úgy semlegesül az alkohol? Elpárolog, mielőtt az anya vérébe kerülne?🤦♀️
Komolyan érdekelne, mivel magyarázol egy ekkora baromságot.
8/22 anonim válasza:
Ha a doki is ajanlotta valszeg nem lehet baj belole.
Neki van tapasztalata ebben ...
Udv egy alkoholista es cigizo anya kiemelkedo IQ rendelkezo gyereke...
9/22 A kérdező kommentje:
Inkabb irok az orvosomnak whatsappon, mert igy hogy mindenki mast mond, es meg a cikkek is ellentmondásosak, nem tudok donteni.
ma 16:21
10/22 anonim válasza:
Sosem értettem miért nem lehet kibirni terhesség alatt pia nélkül. Tensleg akkora áldozat??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!