Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesseg alatt 1 pohar bor?

Terhesseg alatt 1 pohar bor?

Figyelt kérdés
Karacsonykor innek a ferjemmel 1 pohar (1,5-2dl) bort. 20 hetes vagyok. Egyebkent szinte sosem iszom alkoholt, csak unnepekkor, akkor sem esek tulzasokba. Arthat a babanak?
ma 16:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
42%

Ennyi szerintem nem.

Nekem a doki mondta h ha jol esik akkor ennyi voros bor belefer.

ma 16:05
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Igen, árthat. Ha pedig egyébként sem szoktál, akkor végképp nem értem, miért TERHESEN akarsz meginni 2 decit...
ma 16:05
 3/22 A kérdező kommentje:
#2 azert, mert nagyon kívánom mar hetek ota szeretnek inni egy poharral, de eddig nem tettem, ellenalltam a kisertesnek. De most, karacsony lesz, lesz itthon bor, igy nyilvan nehez lesz ellenallni a kisertesnek, ezert kerdeztem, hogy arthat-e.
ma 16:09
 4/22 anonim ***** válasza:
28%

Ajaj, aztán ha rákívánsz a cigire meg az ekire...

Terhes vagy, de remélhetőleg ember, önuralommal.

ma 16:10
 5/22 anonim ***** válasza:
55%
Szepen lassan etkezes melle iszod nem lesz semmi baj.
ma 16:10
 6/22 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos nincs biztonságos mennyiség az alkoholból. Nem lehet megmondani, hogy lesz-e baba tőle a magzatnak.
ma 16:14
 7/22 anonim ***** válasza:
49%

#5. Kérlek, írd már le a tudományos magyarázatát annak, hogy lassan, étkezés mellett hogy nem árt az alkohol a magzatnak...🤣

Úgy semlegesül az alkohol? Elpárolog, mielőtt az anya vérébe kerülne?🤦‍♀️

Komolyan érdekelne, mivel magyarázol egy ekkora baromságot.

ma 16:15
 8/22 anonim ***** válasza:
50%

Ha a doki is ajanlotta valszeg nem lehet baj belole.

Neki van tapasztalata ebben ...

Udv egy alkoholista es cigizo anya kiemelkedo IQ rendelkezo gyereke...

ma 16:17
 9/22 A kérdező kommentje:
Inkabb irok az orvosomnak whatsappon, mert igy hogy mindenki mast mond, es meg a cikkek is ellentmondásosak, nem tudok donteni.
ma 16:21
 10/22 anonim ***** válasza:
68%
Sosem értettem miért nem lehet kibirni terhesség alatt pia nélkül. Tensleg akkora áldozat??
ma 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!