Hol voltatok éppen, amikor beindult a szülés? Apuka veletek volt akkor, és együtt mentetek, vagy külön-külön?
1. Otthon voltam, a férjem a 30 km-rel odébb lévő frissen vásárolt házunkat újítgatta. Elkezdtem szivárogni a magzatvíz és jött néhány rendszertelen fájás, akkor szóltam neki, hazajött és bementünk a kórházba. Az első jeltől 7.5 óra alatt lett meg a lányunk.
2. Otthon voltam, férjem már elment dolgozni. Épp indultam kelteni a nagyot oviba, amikor jött az első fájás. Anyumnak szóltam, hogy helyzet van, jött (ugyanabban a városban lakik, összekapta magát, kb. fél orán belül nálunk volt). Bevitte a nagyot oviba és mentünk tovább a kórházba, ami 30 km-re van Budapesten. Ez reggeli dugó kicsit izgi volt... A férjem a munkahelyéről (ami szintén Budapesten van) a kórházba tiplizett, ott toporgott mire beértünk. Az első fájástól a fiunk születéséig 4.5 óra volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!