Hol voltatok éppen, amikor beindult a szülés? Apuka
veletek volt akkor, és együtt mentetek, vagy
külön-külön?
Figyelt kérdés
Szóval hogy otthon voltatok, vagy éppen mentetek valahová, vagy hogy volt? És ha apuka éppen nem volt ott, akkor mikor tudott utánatok menni a kórházba?
Kórházban voltam 8. napja, amikor éjjel 2-kor felébresztett az első gyenge fájás. Nagyon rendszertelenül jöttek, volt, hogy 40 percig nem jelentkezett. Férjem éjszakai műszakban volt, reggel 6 után hívtam, hogy azt hiszem lesz valami, de menjen haza pihenni, majd szólok, ha rendszereződnek a fájások. 11-kor hívtam újra, hogy jó lenne, ha indulna lassan. Fél óra múlva már masszírozta a derekamat. Fél 2-kor fektettek fel a szülőagyra, 2-kor már fotózta a babánkat.
2016. okt. 25. 10:52
12/22 anonim válasza:
Elsőnél hétvége volt uh itthon volt Apa is, együtt mentünk a kórházba.
Másodiknál este 11-kor folyt el a magzatvíz így itthon volt Apa, együtt mentünk.
2016. okt. 25. 12:17
13/22 anonim válasza:
Hajnalban arra ébredtem, hogy bepisiltem. Rohantam a fürdőbe. Csak a wc felett esett le, amikor még mindig jött, hogy ez a magzatvíz. Lemostam a lábam, felvettem egy bugyipelenkát, közben végig szólongattam a férjem, aki még erre se ébredt fel. Kénytelen voltam visszatotyogni és jól felrázni. :)
Azóta kárpótolt. A gyerek első neszére ugrik.
Egyébként mentővel mentünk be miután felhívtam és megkérdeztem őket. Azt mondták ömlő víznél mindenképp és addig is feküdjek.
2016. okt. 25. 14:07
14/22 anonim válasza:
*persze együtt mentünk
2016. okt. 25. 14:08
15/22 anonim válasza:
En otthon voltam mikor elkezdtem verezni (lepenylevalas) hivtam a paromat aki dolgozott hogy fusson haza es irany a korhaz.. ra egy napra csaszaroztak meg. 35+5 voltam. De minden rendben van szerencsere :)
2016. okt. 25. 17:00
16/22 anonim válasza:
Itthon voltunk,épp becsuktam a bejárati ajtót anyukámék után, mikor éreztem, h elindult a magzatvíz. Elég sok volt mennyiségre,legalábbis nekem annak tűnt, így örültem, h nem másfél órával előtte a takarékban folyt el. Apuka természetesen jött velem.
2017. febr. 6. 14:13
17/22 anonim válasza:
Itthon voltam, a férjem dolgozott mikor elfolyt a magzatvíz. 30perc alatt hazaért és együtt mentünk be a kórházba.
2017. febr. 6. 14:31
18/22 anonim válasza:
Hajnali 4-kor kimentem mosdóba és azt vettem észre, hogy nagyon vérzek(nekem is lepènyleválás). Gyors tusolás és rohantunk a kórházba. Egy rakás vizsgálat után délben császároztak meg. Párom végig ott volt, nem akart haza menni akkor sem amikor mondták, hogy menjen haza pihenni. Biztos tudat alatt érezte, hogy ott kell mardnia, mert nemsokára apa lesz.
36+6 hetes voltam
2017. febr. 6. 16:21
19/22 anonim válasza:
Nekem szerencsém volt,mert itthon voltam, és pont itthon volt apuka is, így együtt mentünk. :)
2017. febr. 6. 16:28
20/22 anonim válasza:
Kórházban feküdtem bent már pár napja,hajnalban már fájásokra ébredtem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!