Esküvő közvetlen szülés után?
Szóval az e helyzet hogy a legjobb barátnőm esküvője épp a kiírt dátumom után egy héttel lesz...valószínű császárral kell majd szülnöm, és az is biztos hogy szoptatni fogok legalább is az első gyermekem szoptattam.
Az első gyermekem épp az egyik legjobb barátnőm esküvője napján született....tök jellemző hogy most a másikét is ki kellene hagynom...:)
de vajon van e bármi mód hogy mégis elmehessek...a császárral biztos nem tudjuk megvárni, több mint egy hetes túlhordást nem kockáztatnék.
De nagyon nem szeretném kihagyni...
Ha kiengednek addigra a kórházból (úgy időzítenénk hogy kijöhhessek) vajon pl 6 nappal a műtét után mennyire lehet kibírni legalább az anyakönyvezetőt meg utána esetleg egy órát a lagziból?
Volt valaki így?
És egy 6 napos csecsemő meglenne nélkülem ha fejek neki?
Cumizavartól nem tartok, a lányomnak végig pótoltunk az első pár hétben, mégis kizárólag anyatejes lett 3. hónaptól, ciciből.
köszönöm a válaszaitok.
ami az esküvő előtti fodrászatot ilyesmit illeti...én nem járok műkörmöshöz, fodrászhoz is csak félévente, magam sminkelek, szóval ezek a dolgok nem érintenek. Az alkatom szerencsés, de egyébként ugyanaz volt rám jó a szülés utáni napokban mint a szülés előtti napokban szóval nem hinném, hogy nagyon nehéz volna ruhát választani. Biztos hogy lennének fájdalmaim, ez nem kérdés. Csak mint írtam én elég stramp vagyok. A betét már egy más kérdés, legyen nálam sok, 40 perc alatt nem fogok elvérezni...
Magassarkú megint csak nem az én esetem, vannak nagyon csinos, lapos sarkú cipőim, mivel a férjem velem egy magas, nem szoktam magassarkút hordani.
Na erről ennyit.
Utolsó, én nem a barátnőmmel hagynám otthon hanem a nagymamával, azért az egészen más. Nálunk nagyon jó a kapcsolat édesanyámmal, a lányomhoz is hetente jár, és három gyereket nevelt fel, szóval biztosan tudom, hogy jobb kezekben nem is lehetne.
Az nem opció hogy elvigyem hőségriadóban, egyébként sem nagyon opció :)
egyébként épp ezért írtam hogy egy 4 hónapost sokkal kevésbé hagynék otthon mint egy egy hetest, mivel az gey hetes alszik, a 4 hónapos meg ébren van és keresi az anyját...
mellesleg 4 hónapos volt az unokahúgom mikor vigyáztam rá, délután négytől éjfélig voltunk vele, semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!