Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Esküvő közvetlen szülés után?

Esküvő közvetlen szülés után?

Figyelt kérdés

Szóval az e helyzet hogy a legjobb barátnőm esküvője épp a kiírt dátumom után egy héttel lesz...valószínű császárral kell majd szülnöm, és az is biztos hogy szoptatni fogok legalább is az első gyermekem szoptattam.

Az első gyermekem épp az egyik legjobb barátnőm esküvője napján született....tök jellemző hogy most a másikét is ki kellene hagynom...:)

de vajon van e bármi mód hogy mégis elmehessek...a császárral biztos nem tudjuk megvárni, több mint egy hetes túlhordást nem kockáztatnék.

De nagyon nem szeretném kihagyni...

Ha kiengednek addigra a kórházból (úgy időzítenénk hogy kijöhhessek) vajon pl 6 nappal a műtét után mennyire lehet kibírni legalább az anyakönyvezetőt meg utána esetleg egy órát a lagziból?

Volt valaki így?

És egy 6 napos csecsemő meglenne nélkülem ha fejek neki?

Cumizavartól nem tartok, a lányomnak végig pótoltunk az első pár hétben, mégis kizárólag anyatejes lett 3. hónaptól, ciciből.

2016. jan. 7. 14:05
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
mert már foglalóztak
2016. jan. 7. 14:37
 32/52 A kérdező kommentje:

31: tudom hogy még messze van. azért tettem fel most a kérdést, mert szeretném neki elmondani a terhességem, és amikor majd elmondom, szeretném neki azt mondani, hogy ha előbb szülök mint a dátum és van rá mód akkor elmegyek!

de nem szeretnék ilyesmit ígérni, amíg nem találok legalább 3-4 élő példát rá, aki el tudott így menni. nyilván még akkor sem biztos hogy én is el tudok menni, de szeretném ezt vele megbeszélni legalább úgy kábéra...

és nem kérném hogy emiatt módosítson időpontot, mint ahogy én sem hoznám miatta előbbre a császárt, csak abban az esetben ha egészségügyi szempontból teljesen mindegy mikor történik...mert ez esetben nekem is annál jobb minél előbb, 40 hetesen már nem a legkellemesebb az élet.. a lányomnál 41+5 naposan császároztak meg...nyilván vártunk amíg lehetett mert szerettem volna természetes szülést...ha most nem lehet, és nincs elvi akadálya, akkor nem szívesen hordanám ennyi túl..

2016. jan. 7. 14:40
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
OFF:Mondjuk addig nem foglalózunk,míg nincs a hivatalban időpont.Ha nem lesz arra a napra?Ha éttermet foglalóztak,azt át lehet tenni.Időpontot meg fél évvel hamarabb lehet csak kérni,hamarabb nem.Max ceruzásan.
2016. jan. 7. 14:41
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

ha bnőd akkor örül veled, és azt mondja: ha tudsz jönni az nagyon jó, ha nem az is jó, mert gyereked lesz, és örül neki, és majd később ünnepeltek.

annyit mondhatsz neki, hogy szeretnél ott lenni, ígérni nem tudsz semmit.

2016. jan. 7. 14:41
 35/52 A kérdező kommentje:
mi is előbb foglalóztuk annak idején a szállodát...
2016. jan. 7. 14:42
 36/52 anonim ***** válasza:
95%

21-es vagyok. Majd meglátod hogyan lesz! Ha tudsz elmész, ha nem , akkor nem. :) Ha fizikailag képes leszel rá, akkor éppenséggel meg lehet oldani. Unokatesóm is megoldotta.

Azt se tudod még mikor fogsz szülni. A korai szakaszban ez még csak tájékoztató jellegű adat. :)

Lagziba én se vinném, Isten ments!

37/52 A kérdező kommentje:
35: nyilván így lesz, és biztos vagyok benne hogy velem fog örülni és azt mondja majd amit írsz, de azért remélem nem baj, hogy előtte érdeklődök ;)
 38/52 A kérdező kommentje:

hát én volnék a legboldogabb ja mondjuk a 39. héten úgy döntene a drága hogy már nagyon szeretne velem találkozni...sőt ez duplán jó volna mert megszülném természetesen és még mellette ráadásul el is tudnék menni lévén császár nélkül könnyebb az élet.

De ennek kicsi az esélye...sajnos nagyon keskeny a csípőm, a dokim emiatt nem akarja a természetes szülést...a lányomnál is ezért kellett császározni. nem volt nagy baba de mégsem tudtam megszülni.

2016. jan. 7. 14:45
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

Én a 2. gyerekünk után az 5. napon már rohangáltam a városban ügyeket intéztem és nem vihettem magammal a két gyereket, anyósom vigyázott rájuk 6 órán keresztül. Ezzel semmi gond nem volt, de nekem term, szülés volt, császárt nem tudom.

Esküvőre akkor mentünk, amikor a kisebb 1 hónapos volt, kivettünk egy szobát a lagzi mellett és mindent a szobában intéztem, amikor aludt, akkor visszamentem a többiekhez. Az apjuk válallta, hogy vigyáz rájuk, amikor már nem velem voltak, mivel az én családi ágam miatt mentünk.

Egy héttel a császár után szerintem nem fogsz tudni elmenni, de nem a babád miatt, hanem magad miatt, főleg, ha első szülés.

2016. jan. 7. 14:48
 40/52 anonim ***** válasza:
* látom, nem első, de akkor meg te tudod a legjobban mennyi időbe került felépülni az első császárból. Elég volt egy hét neked?
2016. jan. 7. 14:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!