Milyen (melyik) betétet javasoltok közvetlen szülés utánra?
Figyelt kérdés
2015. okt. 5. 16:32
2/11 anonim válasza:
dm saját márkás (Jessa) is van szuper, sem nagyobb, sem drágább nem kell
3/11 anonim válasza:
Én 10 db-os tenát vettem, de csak 3at használtam el belőle, simán elég volt az éjszakai always. Szerintem is vegyél mondjuk jessát, ha úgy látod, hogy kevés akkor még vetess :)
4/11 anonim válasza:
Tena, van hálós felhúzhatós bugyi változatban az a legjobb (és a legdrágább)
5/11 anonim válasza:
Én egy átlagos mensinél csak egy picivel véreztem jobban és csak az első pár napban, otthon már csak mensi szerű volt és nagyon hamar el is múlt. Összesen 10 napig véreztem szülés után, de ebből az utolsó 3-4 nap csak barnázás volt. Tenát vittem a kórházba a mini változatból, otthonra is maradt még, mikor elfogyott valami noname olcsó fajtát vettem, tökéletesen megfelelt.
6/11 anonim válasza:
közvetlenül szülés után azért szerintem nagy áldás, ha jó minőségű van rajtad, mert ha bumfordi, elmozdul, nem tapad rendesen a csík, akkor pikk-pakk véres lesz a hálóing, pizsama és az az elején még semmikor se tud "jókor történni". nekem hagyományos Tenám volt, átvéreztem, a babát szoptattam, közben jöttek a látogatók (igen, elvileg nem jöhetnek be, gyakorlatilag meg mindenkihez bejárkáltak). én speciál sajnálom, h nem hallottam korábban a hálós Tenáról, mert arra a pár napra beinvesztáltam volna egy kis csomagra
7/11 anonim válasza:
nekem kellett a nagyobb tena(nem a sima normál) mert egy hétig nagyon véreztem,utána elég volt az éjszakai normál betét,de nagyon elhuzodott nekem ,majdnem 4 hétig(igaz a vége csak pecsételés volt de akkor is)
8/11 anonim válasza:
tena inkontinencia tehát a lehető legnagyobbat..nekem abból elment 2*10 db. aztán már elég volt a sima always.
9/11 anonim válasza:
4-essel értek egyet. Drága, de nagyon megéri a bugyipelenka jellegű Tena. Kényelmes, nem kell fölé bugyi és mindent felszív.
10/11 anonim válasza:
Hat ugy tunik az elozo valaszadok igencsak szerencsesen megusztak a dolgot...en a legvastagabb Tenna-bol a korhazban napi 1 csomaggal hasznaltam el...(asszem 10db-os volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!