Szülés utáni székrekedésre mit javasoltok?
Figyelt kérdés
9 napja szültem, de még mindig nehezen vécézek. Nem jártam még gyógyszertár környékén, csak megkérdezném tőletek mit javasolnátok,hogy könnyebb legyen? Nektek mi vált be? Mitől rendeződött? Köszönöm,ha írtok.2012. aug. 24. 16:57
1/7 A kérdező kommentje:
Szoptatom a babámat,tehát amit ilyenkor is lehet szedni. Köszi!
2012. aug. 24. 16:58
2/7 anonim válasza:
Gyümölcs, őszibarack, szilva, sok leves
3/7 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy lelkileg ne gondolj a fájdalomra. Nekem ezzel volt a legnagyobb probléma amikor az elsőt szültem, még pisilni se nagyon tudtam. Amúgy a probiotikus joghurtok is használnak vagy kamilla tea.
4/7 anonim válasza:
A kórházban kaptam valamilyen hashajtó tablettát (sajnos nem tudom a nevét). 2 szemet adtak, ezt 4 alkalommal vettem be kb. 2 naponta, mert nagyon feszült a hasam, de magától nem volt semmi. Az segített pár órán belül. Utána pedig rendeződött magától a dolog. Patikában biztos segítenek, hogy mit lehet szoptatás alatt használni.
5/7 anonim válasza:
Esetleg glicerines kúp,az szoptatás alatt is lehet.
6/7 anonim válasza:
Aszalt szilva, szilvalekvár, meg most úgyis szilvaszezon van, mehet a friss is. Egyáltalán, sok-sok rostdús kaja, pl joghurtba kevert búzakorpa, zabpehely, stb.
Ha szokott segíteni, igyál egy (akár koffeinmentes) kávét, nekem pl szerintem már tudati alapon is mennem kell 2 perc múlva kakilni...
Főleg ne nagyon erőlködj. és dőlj hátra a wc-n, úgy sokkal könnyebb, mint ha előrehajolsz. Ezt a Kriston-könyvben olvastam, hülyeségnek tűnt, de működik.
7/7 (L) Bella (L) válasza:
Szia!Én is nemrég szültem, a patikából hozott nekem a párom TAMARINLAX hashajtó lekvárt, erre a gyerekorvos is rábólintott, semmi baja nem lesz tőle a babának. Én már több, mint két hete szültem, de enélkül baromira szenvednék:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!