40+2 hkm vagyok homeopátiás koktélt javasoltok hogy beinduljon a szülés? Az orvosom adott egy tippet el merjem kezdeni inni?
A neten is megtaláltam a receptet csak nem tudom megmerjem e inni esetleg van e neki hatása? kb 3 napja szállt le a pocakom tegnap voltam orvosnál aki javasolta ezt a receptet és a neten is megtaláltam viszont árat nem taálltam a bogyókra tudnátok segíteni? mennyibe kerül és van e hatása? feleslegesen nem venném meg elég sok volt ebbe a hónapba kiadás babakocsi kiságy gyerekszobabútor szóval mindent erre a hónapra hagytunk :D itt a recept
1 adag Caulophyllum thalictroides D4
10 csepp Cimicifuga D2
1 adag Pulsatilla D30
A keveréket 2 deci vízben feloldva 1 óra alatt szétosztva kortyonként kell meginni.
Az első kettőt én is szedtem, azt hiszem arnica volt a harmadik, de nem vagyok benne biztos. Ezen kívül szorgalmasan ittam a málnalevél teát. Imádtam az ízét, azt mondják jót tesz az izmoknak, hogy kellően rugalmasak legyenek.
Nekem könnyű szülésem volt, nem tudom, hogy a fenti recept mennyit tett hozzá, vagy homeopátia nélkül is ment volna-e, mindenesetre bajt biztosan nem csinált. :)))
Szerintem nyugodtam próbáld ki. És a málnalevél teát is, már csak az íze miatt is érdemes.
Sajnos a málnalevél teát ittam de a doki le is cseszett mert állítólag amiatt hordom túl a babát.....
Esetleg árat tudnál írni nekem a bogyókra? kb hogy számoljak? mert volt aki azt mondta hogy ilyen 2-3 ezer körül mozog 1 féle és azért ha csak 2 ezerrel is számolom az már 6 ezer
Majd írj ha lett valami történés tőle.Kíváncsi vagyok neked beindítja-e a szülést.Mikor iszod meg?
2-es voltam.
Állítólag több dolog is hasznos lehet ilyenkor:
A meleg fürdő felerősíti a méhösszehúzódásokat.
Nem árt összebújni apával, mert a "kisfickók" is segíthetnek beindítani a szülést.
Úgy tudom lépcsőztetni is szokták a kismamákat.
Nem tudom, hogy ezek mennyire hatásosak, ha megtaláltam a receptet kiírom. Remélem még megvan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!