Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40+2 hkm vagyok homeopátiás...

40+2 hkm vagyok homeopátiás koktélt javasoltok hogy beinduljon a szülés? Az orvosom adott egy tippet el merjem kezdeni inni?

Figyelt kérdés

A neten is megtaláltam a receptet csak nem tudom megmerjem e inni esetleg van e neki hatása? kb 3 napja szállt le a pocakom tegnap voltam orvosnál aki javasolta ezt a receptet és a neten is megtaláltam viszont árat nem taálltam a bogyókra tudnátok segíteni? mennyibe kerül és van e hatása? feleslegesen nem venném meg elég sok volt ebbe a hónapba kiadás babakocsi kiságy gyerekszobabútor szóval mindent erre a hónapra hagytunk :D itt a recept

1 adag Caulophyllum thalictroides D4

10 csepp Cimicifuga D2

1 adag Pulsatilla D30

A keveréket 2 deci vízben feloldva 1 óra alatt szétosztva kortyonként kell meginni.

2013. nov. 20. 13:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az első kettőt én is szedtem, azt hiszem arnica volt a harmadik, de nem vagyok benne biztos. Ezen kívül szorgalmasan ittam a málnalevél teát. Imádtam az ízét, azt mondják jót tesz az izmoknak, hogy kellően rugalmasak legyenek.

Nekem könnyű szülésem volt, nem tudom, hogy a fenti recept mennyit tett hozzá, vagy homeopátia nélkül is ment volna-e, mindenesetre bajt biztosan nem csinált. :)))

Szerintem nyugodtam próbáld ki. És a málnalevél teát is, már csak az íze miatt is érdemes.

2013. nov. 20. 13:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én megittam ezt a koktélt,reggel 10 körül.Aztán tettem vettem,és este fél 9-kor elfolyt a vizem.Nem tudom hogy ettől volt-e de szerintem igen.Kb 7-800forint darabja ezeknek a homeós bogyóknak.Egyre figyelj miután megittad pihenj sokat,mert én semmit nem pihentem aztnap és már csak remegtem a fáradtságtól mire a szülésre kerűlt a sor.Mondjuk 20 órát vajúdtam,remélem neked könnyebb szülésed lesz.Sok sikert,és könnyű szülést kívánok!
2013. nov. 20. 13:21
 3/11 anonim ***** válasza:
UI: Nekem a szülésznő mondta, hogy mit és mennyit szedjek pontosan. Az orvosod nem mondott receptet? Nem tudom a netes verzió mennyire megbízható.
2013. nov. 20. 13:21
 4/11 A kérdező kommentje:

Sajnos a málnalevél teát ittam de a doki le is cseszett mert állítólag amiatt hordom túl a babát.....

Esetleg árat tudnál írni nekem a bogyókra? kb hogy számoljak? mert volt aki azt mondta hogy ilyen 2-3 ezer körül mozog 1 féle és azért ha csak 2 ezerrel is számolom az már 6 ezer

2013. nov. 20. 13:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat pontos receptet nem mondott azt mondta hogy a neten meg fogom találni....hát kössz :D te esetleg nem tudod már a receptet?
2013. nov. 20. 13:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Majd írj ha lett valami történés tőle.Kíváncsi vagyok neked beindítja-e a szülést.Mikor iszod meg?

2-es voltam.

2013. nov. 20. 13:27
 7/11 anonim ***** válasza:
En a helyedben nem izgulnek azon, hogy mikor indul be a szules. A babad es a tested tudni fogja, hogy mikor all ra keszen. 40+2 hetesen ez lehet, hogy csak orak kerdese. Ez egy termeszetes folyamat, amit en nem zavarnek meg, hacsak nem komoly egeszsegugyi oka van, de te tudod.
2013. nov. 20. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem kerűl olyan sokba,mondom 7-800forint egy.Én is ugyan ezt a receptet ittam amit te leírtál,ez teljesen megbízható és jó.2-es voltam
2013. nov. 20. 13:30
 9/11 A kérdező kommentje:
A helyzet az hogy a doki majd csak a 41.betöltött hét után indíthat viszont azt mondta hogy inkább próbálkozzun megindítani praktikákkal mert nagyon nem akar nekem rosszat és az indítást nem javasolja, a vérnyomásom rosszalkodik de ez még nem ok az indításra esetleges császárra így jó lenne ha minél hamarabb meglenne a baba. Meg fogom írni hogy használt e még alszik a lányom utána megyünk le a patikába és szerintem estefele iszom meg akkor valószínű holnapra lesz hatása ha lesz :D vagy a kisúr végre kibújik
2013. nov. 20. 13:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Állítólag több dolog is hasznos lehet ilyenkor:

A meleg fürdő felerősíti a méhösszehúzódásokat.

Nem árt összebújni apával, mert a "kisfickók" is segíthetnek beindítani a szülést.

Úgy tudom lépcsőztetni is szokták a kismamákat.

Nem tudom, hogy ezek mennyire hatásosak, ha megtaláltam a receptet kiírom. Remélem még megvan:)

2013. nov. 20. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!