Mit szabad inni szülés után, h. a baba hasa ne fájjon?
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 06:41
1/6 anonim válasza:
Vizet simán!
Amúgy nem tudom, hogy pontosan mire gondoltál.
Én amúgy vízből a nagy melegekben 6-8 litert is megiszok 24 óra alatt. Normál hőfokban az 5 liter az átlag fogyasztásom.
2/6 anonim válasza:
Bármit, ami jól esik, kivéve a rostos italokat és a citrusféléket, mert ezek pocakfájást okozhatnak a Kicsinek. A tejet is csak módjával, max fél litert naponta és figyeld, hogy nem lesz-e kiütéses a Babád tőle, mert akkor egy időre el kell hagynod - mármint a tejet!:o)
A legjobb egyébként a víz vagy egy könnyű tea (pl. rooibos)
3/6 anonim válasza:
Én almalét, szörpöt és teát ittam.
4/6 anonim válasza:
Én teát és rostos üdítőket ittam, soha nem fájtak a gyerekeim pocakjai :)
5/6 anonim válasza:
Mivel minden babó más és más, ezért ki kell tapasztalnod. Én mindent ihattam, kivéve a 100%-os narancslé, szoptatós tea (ettől aztán mindkettőnknek görcsei lettek). Én mindent ettem és ittam, de szerencsére nem sok minden volt problémás. Ételből semmi.
6/6 anonim válasza:
Ha biztosra akarsz menni, akkor víz, almalé és szörp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!