Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés közben esik a baba...

Szülés közben esik a baba szívhangja! Mi lesz?

Figyelt kérdés
Sógornőmnek éjjel elfolyt a magzatvíze,mentek a kórházba.A szülés elég nehéz.Nem tágul.Esett a baba szívhangja most bevitték a műtőbe,csak annyit mondtak komplikáció lépett fel.Esett a szívhangja.Ugye nem lesz baj?Megcsászározzák?Nagyon ideges vagyok.
2012. júl. 6. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Azért van ott egy rakat doki hogy ne legyen baj. :)
2012. júl. 6. 11:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, megcsászározzák, lassan túl is van rajt, ne aggódjatok, amint valami probléma lép fel a császárt válasszák ma már, tehát nem várják meg a nagy bajt! - minden rendben lesz!
2012. júl. 6. 11:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Azt teszik, ami mindkettőjüknek a legjobb. Ne aggódj.

A szívhang esése normális (egy határon belül), hiszen a baba erőlködik.

2012. júl. 6. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Az is előfordulhat, hogy a nyakára tekerte a köldökzsinórt és fájások közben esik a szívhangja. Nem lesz semmi baj, az orvosok mindenre fel vannak készülve.
2012. júl. 6. 11:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Mikor én szültem a családtagoknak elmondták csak nekem nem hogy a baba nyakán körbe van tekeredve a köldök zsinór és ha nem mozgok akkor császár lesz belőle. Meg a fájdalomtól volt sokszor hogy nem tudtam levegőt venni és ilyenkor megállt a baba szíve. Bosszantó hogy nem tettek egyből valamit mikor megtudták hogy a baba nyakán rajta a köldök zsinór.
2012. júl. 6. 11:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Én fiamnak is esett a szívhangja. Végül nem császároztak meg. Köldökzsinór a nyakán volt. Ha már műtőbe tolták, akkor meg fogják császározni. Nyugodj meg, reméljük, minden rendben lesz.
2012. júl. 6. 12:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Minden rendben ment?
2012. júl. 6. 13:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak szinte nem is volt már szívhangja, annyira lelassult (: Megoperáltak azonnal és semmi baja sem lett, hála az égnek. Nyugi
2012. júl. 6. 16:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen minden rendben,megszületett.Gyönyörű kisbaba.150-ről 50-re esett a pulzusa.Azonnal a műtőbe vitték 10 orvossal.Szerencsére jól vannak.
2012. júl. 6. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!