40+2 hkm vagyok homeopátiás koktélt javasoltok hogy beinduljon a szülés? Az orvosom adott egy tippet el merjem kezdeni inni?
Figyelt kérdés
A neten is megtaláltam a receptet csak nem tudom megmerjem e inni esetleg van e neki hatása? kb 3 napja szállt le a pocakom tegnap voltam orvosnál aki javasolta ezt a receptet és a neten is megtaláltam viszont árat nem taálltam a bogyókra tudnátok segíteni? mennyibe kerül és van e hatása? feleslegesen nem venném meg elég sok volt ebbe a hónapba kiadás babakocsi kiságy gyerekszobabútor szóval mindent erre a hónapra hagytunk :D itt a recept
1 adag Caulophyllum thalictroides D4
10 csepp Cimicifuga D2
1 adag Pulsatilla D30
A keveréket 2 deci vízben feloldva 1 óra alatt szétosztva kortyonként kell meginni.
2013. nov. 20. 13:15
11/11 A kérdező kommentje:
Amikor a lépcsőzést említettem a dokinak majdnem tépte a nemlétező haját :D azt mondta hogy aki ezt kitalálta jó nagy balf....sz volt mert a lépcsőzéssel csak annyit értünk el hogy a baba nyakára tekeredhet a zsinór vagy épp csomó keletkezhet rajta így a baba el is halhat :( megbízom benne maximálisan és a lépcsőzést kerülöm amennyire lehet.
2013. nov. 20. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!