Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Esküvő közvetlen szülés után?

Esküvő közvetlen szülés után?

Figyelt kérdés

Szóval az e helyzet hogy a legjobb barátnőm esküvője épp a kiírt dátumom után egy héttel lesz...valószínű császárral kell majd szülnöm, és az is biztos hogy szoptatni fogok legalább is az első gyermekem szoptattam.

Az első gyermekem épp az egyik legjobb barátnőm esküvője napján született....tök jellemző hogy most a másikét is ki kellene hagynom...:)

de vajon van e bármi mód hogy mégis elmehessek...a császárral biztos nem tudjuk megvárni, több mint egy hetes túlhordást nem kockáztatnék.

De nagyon nem szeretném kihagyni...

Ha kiengednek addigra a kórházból (úgy időzítenénk hogy kijöhhessek) vajon pl 6 nappal a műtét után mennyire lehet kibírni legalább az anyakönyvezetőt meg utána esetleg egy órát a lagziból?

Volt valaki így?

És egy 6 napos csecsemő meglenne nélkülem ha fejek neki?

Cumizavartól nem tartok, a lányomnak végig pótoltunk az első pár hétben, mégis kizárólag anyatejes lett 3. hónaptól, ciciből.

2016. jan. 7. 14:05
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
de ha esetleg nem esküvő hanem más miatt kellett így távol maradnia valakinek arról is várom a tapasztalatot
2016. jan. 7. 14:19
 12/52 A kérdező kommentje:

nem mondtam hogy nem ő az első...ha az orvosom nem tartja jó ötletnek akkor nem kérném csak emiatt hogy hozzák előbbre.. félreértetted. Bár sugárzik belőled az empátia, gondolom jó a viszonyod a tesóiddal meg a barátnőiddel is.

De ha semmi egyéb akadálya nincs akkor is megcsászározzák előbb a nőket ha pl az orvosnak nyaralása van, simán, nem rágódnak azon hogy 6 nappal a kiírt előtt történik...tehát ilyen esetben ha egyébként full egészséges a magzat, és olyanok a körülmények, és az orvos rábólint valóban olyan szar anya lennék hogy nem a 40. napot választom hanem a 39.+4. napot??

2016. jan. 7. 14:21
 13/52 A kérdező kommentje:

egyébként aki azt írja "otthagynám" attól érdeklődnék, hogy amennyiben a kiságyában tölti azt a 3-4 órát, aludva, és mikor megébred, a nagymamája adja oda neki az üveget, mielőtt visszaalszik most az egyszer, az megindokolná, hogy ennek milyen katasztrófális következménye volna a gyermekre nézve????

talán soha többet nem áll velem szóba? vagy talán depressziós lesz azért mert 6 naposan 4 órát nélkülem töltött??

Ha lebetegednék, fertőző valamivel ennél sokkal több napot kellene nélkülem eltöltenie...ne dramatizáld már túl légyszíves.

2016. jan. 7. 14:24
 14/52 anonim ***** válasza:
51%

menni akarsz, oké-

de akkor nem kell itt megkérdezni, ha nem tetszik más véleménye.

2016. jan. 7. 14:26
 15/52 A kérdező kommentje:
egyébként ő nem csak "egy" barátnő számomra, mint ha a testvérem lenne, de nem is ez a lényeg, és nem bulizni szeretnék elmenni, beérném azzal is bőven ha csak az anyakönyvibe eljutok, és mint írtam, CSAK AKKOR HA EZ SEMMILYEN MÓDON NEM JELENT KOCKÁZATOT A BABÁM EGÉSZSÉGÉRE (és az orvosom ezt igazolja, akiben maximálisan megbízom mert olyan a viszony)
2016. jan. 7. 14:27
 16/52 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy nem teszik...várok prot és kontrát...épp ezért kértem hogy indokolja meg aki azt írja hogy nem lehet magára hagyni, hogy milyen kárt okozhatok azzal...én komolyan kérdem tőletek mert én nem gondolom úgy hogy ezzel kárt okoznék. légyszíves indokoljátok meg :)
2016. jan. 7. 14:28
 17/52 anonim ***** válasza:
53%

Már ne haragudj, de Te tetted fel ezt a kérdést:

"És egy 6 napos csecsemő meglenne nélkülem ha fejek neki? " Ha valaki erre azt válaszolja hogy szerinte nem akkor azt meg kiosztod??

Akkor mi a fenének kérdezed?

Tőlem aztán hajnalig rophatod a lagzin... mit érdekel? Az sem érdekel kire bízod a gyereked..

Kérdeztél, válaszoltak.

A babám nekem is fontosabb lenne a barátnőm esküvőjénél. Egy 6 napos vagy aludni fog, igen... Vagy lehet hogy 1- 2 óránként kelni mert szopizni szeretne. Még ilyenkor indul be a tejtermelés, egyáltalán nem biztos, hogy olyan hosszú időket fog nyugiban eltölteni.

2016. jan. 7. 14:29
 18/52 A kérdező kommentje:
meg igazából nem is érveket várok annyira mert ha csak egy módja is lesz hogy elmenjek akkor elmegyek, inkább várok itt olyat aki esetleg így járt és elment hogy minden rendben volt e.
 19/52 anonim ***** válasza:
86%

Úgy látszik, már döntöttél (persze hogy mi lesz konkrétan, azt az állapotod dönti majd el) s igazából neked is kell döntened, a te életed. Szerintem sem dől össze a világ a kisbabánál, amennyiben olyan lesz, mint az előző, s ahogy te is írtad, van, amikor hosszabban nincs anyja s egészen remekül túléli, miért ne tenné?

Én tuti nem mennék, természetes szülés után remekül érezve magam sem, de az én vagyok. (Én motorozni mennék, de kicsit később. Apja is van a kicsinek s ahhoz nem kell kihagyni szoptatást. De egyszer tud inni fejt tejből, amennyiben elfogadja, a kicsik annyira különböznek... Tápszert nem adnék neki, ha van tejem, de ez is én vagyok :)

20/52 anonim ***** válasza:
96%

Nekem az unokatesóm járt így a tesóm esküvőjén. Kb 1-2 hetes volt a baba, de ő mondjuk természetes úton szült. Az esti fürdetés, altatás után lelépett, addig a nagyi vigyázott a babára. A következő etetésre hazaért, B tervnek volt lefejt anyatej, plussz egy szerető nagymama, aki el tudja dajkálni ha sír.. A szertartáson így nem volt ott, de a lakodalmon picit résztvett.

Mikor lesz az esküvő? Már jó idő lesz? És ha viszed a babát is? A kocsiban tudsz szoptatni, a szertartás alatt meg apuka eltologatja babakocsiban a szabad levegőn. Felfoghatod egy hosszabb délutáni sétának is. (Persze nem akkor ha 2 napos az újszülött, de nálad még bárhogy alakulhat, 2-3 hetesen már talán nem gond)

2016. jan. 7. 14:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!