Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség után diabétesz?

Terhesség után diabétesz?

Figyelt kérdés
Akinek nem múlt el, annak milyen eredményei voltak? Csináltatok újra terhelést?
2010. márc. 25. 09:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem igen érdekesen alakult a dolog, mert itthon mértem a szülés után, és úgy láttam, hogy minden rendben van. Aztán voltam a cukorgondozóban, voltam vérvételen is, reggeli után 1 órával mérték, és 8,4 lett. Ez sok, 7,8-ig jó, legalább is a főorvosasszony ezt mondta. A szoptatás után kell visszamenni egy cukorszirupos terheléses vizsgálatra majd. Már nem szoptatok, de még nem mentem vissza, mert amikor 6. hetes kontroll volt, éppen ki voltam idegileg, és szerintem azért volt magas, mert azóta is mérem itthon, és normál értékeket mérek. Így még várok egy-két hónapot.
2010. márc. 25. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!