Szülnél gyermeket a szeretődnek?
Ha tudnád,hogy rajongva szeret és szerelmes beléd e mellett anyagilag is támogat,de SOHA nem fogja elhagyni a nejét bizonyos okok miatt?
Ha tudnád,hogy ő az igazi és hogy hamarosan kicsúszol a korból?
1. A válóper mióta befolyásolja a céges ügyeket? Attól, hogy valaki elválik a feleségétől, még maradhat az üzlettársa.
2. Ha valóban szeretne, a feleségét meg valóban tisztelné, akkor eléállna és elmondaná, hogy beleszeretett valaki másba. Ettől még nem kell rögtön elválni, külön is lehet költözni. Ettől még nevelhet tovább a feleséggel közösen a gyerekeket. Ettől még nem fog csődbe menni a cége...stb.
De nem ezt teszi. Hazudik a feleségének (gondolom nem tud rólad), és hiteget téged.
Ilyen feltételek mellett, ha ő volt az a férfi, aki eddig a legtöbbet tette érted az életben, az nem ennek a pasinak az érdeme, hanem a többi volt egy óriási selejt.
A kérdésedre válaszolva, NEM, nem szülnék neki gyereket. Nem magam miatt, hanem szegény gyerek miatt.
Nem.
Előbb tolatnék rá egy vadidegen f:szára és szülnék eleve egyedülállóként,mint egy olyan csávónak,aki van,de igazából nincs!
Az időből meg azért futsz ki,drága kicsi szívem,mert ilyen alakokra pocsékolod az időt!
19.-nek.
Nem pontoztam senkit! Komolyan!
A személyeskedésre pedig nem vagyok kíváncsi. Gondolom te egy SZENT nő vagy,aki sosem csalt és sosem csalták,igaz?
Vagy lelépett a pasid egy másik nővel és most itt adod ki magadból?
"1. Nem én lennék a világon az egyetlen egyedül álló anya,ha elhagyna."
ez baromság, hisz te akkor is egyedülálló lennél, ha nem hagyna el, hiszen neki van családja ami nem ti lesztek!
"2. Rengeteg "normális" családot látok sajnos,ahol a szülők legszívesebben megölnék egymást."
persze, de ez még mindig normálisabb, mint ha hetente-kéthetente 1-2 órára felugrana apa, eljátszaná, hogy mennyire szeret minket, majd menne a családjához. bár ezek a pasik szoktak egyből lelépni, mikor már a gyerkőc miatt nem tud csak szexre odajárkálni
"3. Neki vannak jogai és kötelezettségei ami miatt egy válóper sok embernek ártana és tenné tönkre az egzisztenciáját és vele a családjaik életét a vagyonmegosztás miatt. (Céges ügyek.)"
na látod, ebből látszik, hogy vagy sötét vagy (amit nem gondolnék rólad így az írásod alapján) vagy teljesen behülyített.
egyrészt ha szeretek valakit akkor vele vagyok. a cégnek semmi köze egy házassághoz, de oké, legyen! akkor miért a feleségével alszik? miért vele nézi az esti filmet? miért vele tölti a hét végéjét? egy cég miatt? na ne már! azért te is érzed, hogy ez sántít, ugye?
Én voltam szerető. Egy 3 gyerekes családapáé. Engem is behülyített, hogy elválik. 19 éves voltam, és naiv. Visszagondolva rettenetesen szégyenlem magam.
Én megtaláltam az igazit, akinek én vagyok az igazi, így én lettem a felesége, és így bátran szültem neki gyereket, mert társak vagyunk, EGYÜTT VAGYUNK!
hát én nagyon csalódott lennék,hogyha az én anyám ilyen idióta lett volna a fogantatásomkor, mint te.
írod,hogy nincs más normális pasi. hát ne haragudj, de hogy várod el,hogy normális pasit találj, amikor 3 éve vagy az ágyasa ennek a férfinak? ha ebben a 3 évben rendesen eljártál volna ismerkedni,randizni, akkor most lenne rá esély,hogy egy normális férfival járhatnál. akinél te vagy az egyetlen, aki tényleg téged szeret.
mert hiába hiteget a szeretőd,hogyha tényleg annyira rajongana érted, akkor kilépne a mostani házasságából,hogy veled lehessen. miféle cégük van,hogy ennyire nagy ügy a válás? szerintem ez csak egy kifogás. neki tök kényelmes a mostani helyzet. otthon a felesége kimossa a xaros gatyáit,főz rá, néha le is fekszik vele. na meg ott vagy te, akihez szintén bármikor benézhet, tárt lábakkal várod. miért is akarna kilépni a bizonytalanba? de elárulom,hogyha tényleg szeretne, akkor már rég csak veled lenne.
ésha mégis annyira fontos a cég miatt,hogy nem válhatnak el, akkor is elköltözhetett volna már otthonról. énis ismerek olyat,akik évek óta nem élnek együtt, de még papíron házasok. nem annyira lehetetlen az se. ha tényleg szeretne, nem is akarna hazamenni a feleséghez.
én alapból kilépnék ebből a helyzetből a helyedben. de hogy gyereket nem vállalnék, az 100%. szerinted a gyerek mennyire fog örülni a helyzetnek,hogyha majd megérti? az apja fel se vállalná,hanem titkolná.. bocsi, de kitörölheti a pénzzel a gyerek ebben a helyzetben.
oké, tényleg sok nő neveli egyedül a gyerekét. de elhiheted,hogy a legtöbbjük ebbe a helyzetbe jutott később!!! normális nőnek eszébe sincsen így gyereket vállalni!! ,hogy együtt sincsen az apával.
szóval szerintem kezdj el sürgősen ismerkedni normális pasikkal.. és a mostanit építsd le.. még az is lehet,hogyha látja,hogy elveszít, akkor tényleg otthagyja a feleségét miattad..persze nagyon kicsi rá az esély.. de mondom, ha van egy csepp eszed, ezt nem folytatod tovább.. mégha 20 éves lennél, hát azt mondom oké, rabolja még pár évig az idődet, ha neked ez jó. de te is írtad,hogy ketyeg a biológiai órád..akkor hány évet fog még elrabolni belőle ? mert így nem jutsz egyről a kettőre,amíg a szeretője vagy.
Miután kiírtál egy kérdést, szerintem benne volt a pakliban hogy személyeskedést kapsz. Nem is értem, miért vagy ezen kiakadva.
Szerinted helyes dolog lenne? 3 éve vagy a szeretője, veled csak a szép, együtt eltöltött kellemes órák jutnak neki, míg otthon apa, és feladatai vannak. Szerintem nem tudhatod, hogy milyen férj, vagy milyen apa, az meg hogy mit mond...el kellene osztani kettővel, elvileg példás családfő, férfi, és gyakorlatilag mindenkinek hazudik. Még neked is, csak épp nem veszed észre. Ez az egész helyzet téged minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!