Szülnél gyermeket a szeretődnek?
Ha tudnád,hogy rajongva szeret és szerelmes beléd e mellett anyagilag is támogat,de SOHA nem fogja elhagyni a nejét bizonyos okok miatt?
Ha tudnád,hogy ő az igazi és hogy hamarosan kicsúszol a korból?
1. Nem én lennék a világon az egyetlen egyedül álló anya,ha elhagyna.
2. Rengeteg "normális" családot látok sajnos,ahol a szülők legszívesebben megölnék egymást.
3. Neki vannak jogai és kötelezettségei ami miatt egy válóper sok embernek ártana és tenné tönkre az egzisztenciáját és vele a családjaik életét a vagyonmegosztás miatt. (Céges ügyek.)
4. Ő többet tett értem minden téren (Nem csak anyagiak!!!)3 év alatt,mint az összes többi férfi egész életemben.
Az a baj, hogy elhiszed a kifogásokat, ahogy minden szerető. Szerelem esetén nincsenek bizonyos okok. Ha szeretne igazán, veled lenne.
A rajongásigszeretéstimádást meg lehet játszani, mondjuk nincs kizárva, hogy örül neked, mert nem a megszokott vagy, aki otthon várja. Nekem az is furcsa, hogy ilyen kérdés egyáltalán felmerül benned. Az a baj, hogy Ti szeretők soha nem értitek meg, hogy mindig csak kifogások vannak. Mondjuk téged legalább nem áltatnak, hogy elhagyják a családjukat. De nekem ez egy kaptafa a gyerek kérdéssel...
Annyira naiv vagy kérdező, hogy az hihetetlen. És önző is!
Tudod alapvetően ne abból indulj ki, hogy milyen családok vannak, hanem abból indulj ki, hogy ha te eleve így indulsz neki, akkor mi lesz abból?
Mi 10 éve vagyunk együtt a férjemmel és még mi is kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy egyszer majd úgy megromlanak köztünk a dolgok, hogy kígyót-békát kiabálunk egymásra, viszont együtt vállaltunk gyereket, szerelemből, közösen tettük azt, ott vagyunk egymás mellett akkor is és most is, megosztjuk a gyerekneveléssel járó minden jót és rosszat és a gyereknek nagyon nem mindegy, hogy milyen érzelmi háttérben nő fel, hogy van-e esélye teljes családban felnőni-e vagy sem. Később lehet, hogy úgy hozza az élet, hogy egyedülálló lesz az anyuka, de eleve így nekiindulni?
És tényleg olyan sokat tett érted? Akkor miért nincs veled? Azért mert csak egy numera vagy neki, leszel, amíg meg nem un. Ennyi! De a gyerek attól még ott marad...és neki nagyon nem mindegy!
Kérdező az a te szempontodból tökmindegy, hogy vannak rossz házasságok, az nem jelenti azt hogy neked alapból rossz helyzetbe kellene szülnöd.
Nem, nem szülnék ilyen helyzetben.
Egyébként a kedves neje tud rólad? Illetve a leendő gyerekről tudna majd?
Nem értem egy válás milyen céges ügyeket befolyásolna. Tudtommal ha valaki válik attól még maradhat közös cégben az asszonnyal. Kifogás persze mindig van.
Akkor miért nem veled él?
Annak szülnék gyereket, aki szeret annyira, hogy felvállal. Ugyanis bármi amit mond, hiteltelen, csak a tettek számítanak. Nem él veled, mert nem vagy annyira fontos, "nem fogja elhagyni a nejét bizonyos okok miatt". Tehát ami valójában fontos, az pont az a bizonyos ok, ami miatt a nejével van, nem veled. Ez meg egyszerűen egy kényelmes megoldás, hogy az ő öröme teljes legyen.
A többi a te döntésed. A gyerekét sem fogja soha felvállalni, egy óvodai műsort sem fog megnézni, szép élet egy gyereknek...
Én ilyet nem akarnék a gyerekemnek soha, sokkal többet érdemel.
Nem szülnék.
De ha te mégis megteszed, pár dolgot gondolj/beszéljetek át.
A házasság vagyonközösség. Lehet, hogy ő akar anyagilag támogatni, de lehet a felesége megtudja és keresztbe tesz.
Hogy képzeli az apaságot? Amikor tud hazudni magának pár szabad órát, akkor megy? Ez szerinted jó a gyereknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!