Minek "válal" az ilyen ember gyermeket?
Egy közeli ismerősöm aminap nagyon felhúzott.
A lány egyébként akart gyereket , de csak úgy , hogy vagy örökbe fogad , vagy béranya hordja ki a magzatát, ugyanis nagyon féltette az alakját és a melleit (szilikon).
Aztán teherbe esett , de (azt állítja) későn vette észre és nem tudta elvetetni és mivel akart gyereket meg is tartották a férjével.
A lány , a családja és a férje is nagyon tehetős .
A gyerek mellé fel fogadtak egy dadust. Szinte mindig a dadus van a gyerekkel . És a lány azt mondta nem is szereti annyira a babát mert fiúlett. De látni is rajta , hogy nem szereti . Kb fél órát tartja a karjaiban, nem mosolyog rá , nem ő fürdeti meg semmi ami ezzel jár. És még csak nem is becézgeti , csak simán Andrásnak hívja.
Azt állítja tönkre tette az alakját miatta és nehezen bocsájt meg neki.
Hogy lehet valaki ilyen?
Egyébként a lány 24 éves és a mostohatestvérem .
Szomorú ilyet olvasni :( Sokan meg mennyire örülnének egy babának, akiknek nem jön össze.
Azt jó lenne tudni, hogy alapban ilyen a nő, vagy esetleg szülés utáni depressziója van.
De amit leírtál, abból arra gondolok, hogy alapban ilyen, hiszen már a szülés előtt is ilyeneket mondott.
Na de nem ő az egyetlen, aki nem jó szülő, sajnos. Legalább vannak körülötte is mások, akik foglalkoznak megfelelően a gyerekkel. Sok helyen ilyen sincs.
Jó unalmas életed lehet, ha van időd mások életében vájjkálni.
SEMMI KÖZÖD a mostoha(!)tesód életéhez, szállj le róla!
Kedves válaszolók főleg az utolsó.
Bármikor megtehetném , hogy dadát fogadjak a gyerekem(!!) mellé .
Nem vagyok irigy a pénzére ugyanis nekem is van , a saját két kezemmel gyűjtöttem össze méghozzá rengeteg munkával Külföldön.
Fiatalabb voltam mikor a saját akaratunkból gyermeket vállaltunk , van elég dolgom nekem is nem kell aggódni efelől.
Csupán annyi közöm van hozzá , hogy egy az apánk , és amikor ő össze veszett vele meg a mostohaanyámmal akkor hozzám jött , és én etettem és mindent el tűrtem neki , azt is hogy olyan ocsmány módon hagyta ott a konyhát mikor valamit csinált, hogy olyat még nem láttam.
És nem szóltam neki, pénzt sem kértem azért hogy hónapokig nálam volt .
Én most is megmondtam a véleményem neki. De azzal jött , hogy azért van a gyerek mert mikor kicsi akkor cuki.
Semmit nem tesz érte . Én vittem ruhákat , pelenkát...
Egyszerűen csak aggódók a kisfiúért , mert nagyon nagy lelki törése lesz nagyobb korában ..
És szerintem ezek után hivhatom inkább ismerősnek mint családtagnak.
Köszönöm azoknak akik nem savaztak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!