Ilyen helyzetben bevállalnád a gyermeket?
Anya jelölt 23 éves, apa jelölt 27 éves.
Albérletben laknak(nem is akarnak saját lakást).
Anya jelöltnek érettségije van+műkörmös, szülők vállalkozásában dolgozik. Apa jelöltnek is érettségije és felszolgáló végzettsége van, étteremben főpincérként(teremfőnökként) dolgozik.
Anya jelölt keresete 80-120 ezer között, forgalomtól függ. Apa jelölt keresete 160 ezer + borravaló.
2 éve vannak együtt, már mind a ketten kiélték magukat.
Anya jelölt szülei 44-45 évesek. Apa jelölt szülei 55-57 évesek.
Ha lenne saját kecó akkor esetleg de így...
Az meg nem tudom miért érdekes hogy hány évesek a szüleitek, nem ők nevelnék a gyereket, hanem ti.
Én az anya jelölt anyja vagyok.
Nem szeretnének saját lakást, félnek a hitelektől amit meg is értek.
Én se sértegettelek téged, megkérlek, hogy te se sértegess olyan embereket akiket nem ismersz.
És igen ebben a mai helyzetben én sem tanácsolnám nekik, hogy varrjanak a nyakukba 10 milliós nagyságrendű hiteleket.
Ezt a témát lezártnak is tekintem, és kérem a kérdésre válaszoljanak.
Ha mind a ketten vágynak a babára, akkor igen.
Én is műkörmös vagyok, a kicsi 4 hónapos korától dolgozok újra. Persze nem olyan sokat mint korábban, de havi 25-50 így is bejött. Zsúfoltabb időszakban, úgy havi 1x a szülők segítettek azzal, hogy vigyáztak addig a picire. De ez ritka volt, pl karácsony előtt, ballagás előtt, ha nagyon jó vendégem ment esküvőre és többen is hozzám jöttek stb.
ha a hazassag stabil termeszetessen
ha van hol lakni mindegy sajat vagy ber
szules utan 6 hettel anya mar siman kormohet otthon baba ugyis sokat alszik
Igen,de nem idehaza.
A szülőktől örököltök ingatlant?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!