Ilyen helyzetben bevállalnád a gyermeket?
Anya jelölt 23 éves, apa jelölt 27 éves.
Albérletben laknak(nem is akarnak saját lakást).
Anya jelöltnek érettségije van+műkörmös, szülők vállalkozásában dolgozik. Apa jelöltnek is érettségije és felszolgáló végzettsége van, étteremben főpincérként(teremfőnökként) dolgozik.
Anya jelölt keresete 80-120 ezer között, forgalomtól függ. Apa jelölt keresete 160 ezer + borravaló.
2 éve vannak együtt, már mind a ketten kiélték magukat.
Anya jelölt szülei 44-45 évesek. Apa jelölt szülei 55-57 évesek.
igen,ha mindkèt fèl akarja.
pontosan nem èrtem, hogy az anya mukormos,vagy a csaladi vallalkozasban mast csinál? de igazából mindegyik elèg rugalmas munkaidejű más munkákhoz kèpest.
bár szamomra fontos lenne, hogy házasság után szuljek,de megèrtem,hogy masnak nem fontos
szóval szerintem vállaljátok:)
Nem.
Kétéves kapcsolat gyakorlatilag semmi.
Még bőven fiatalok, ráérnek.
Az albérletet ugyanakkor nem tartom akadálynak.
Megtakarításról nem írtál.
Nagyszülőkre sose alapoznék.
Műkörmös és mellette dolgozunk együtt. Ez a főállása, a műkörmös mellékállás.
Első körben én is ezt gondoltam, hogy két év kevés idő... De egy 10 éves kapcsolat sem garancia.
Már házasok 1 éve.
nekem a 2 év nagyon kevés...minden másra vállalnék 1 gyerek, kettőt már nem...
mi a férjemmel 2,5 év után szakítottunk, 1,5 évet külön voltunk, aztán újra összejöttünk de ez más tészta...szerintem a 2 év semmi...legalább 3-4 év és ebből legalább 2-3 együttélés..
Persze, egy tízéves kapcsolat sem garancia, de ettől még tény, hogy minél régebb óta van együtt egy pár, annál több dolgot átéltek együtt, annál jobban kiismerik egymást.
Egy év után a házasságot is korainak tartom.
Az meg megint más kérdés, hogy nagyszülőktől függve (ők a munkaadó) sem szülnék.
De nyugodtan le lehet pontozni, holott véleményt kértél.
azért az hogy nem rossz a kereset.....a 120.000 Ft-is 30.000 Ftal van az átlag kereset alatt...a 80 ezer meg...minimálbér alatt...
szóval azért pezsgőt ne bontsanak a gyerekre, lesznek gondok...de ha úgy gondoljátok hogy nem szeretnétek tovább várni akkor csak a kereset ne legyen akadálya...
én a 2 évet tartom kevésnek.
A vállalkozásunk jövedelmező. Hol dolgozzon a gyermek ha nem a saját családjában, amit ő fog majd tovább vinni?!
120 ezer ft az átlagkereset alatt van? Te melyik országban élsz?
Amúgy a fizetését ügyesen kiegészíti a másodállásával. Ez havi 40-60 ezer között mozog.
A férjével 5 éve ismerik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!