Szülnél gyermeket a szeretődnek?
Ha tudnád,hogy rajongva szeret és szerelmes beléd e mellett anyagilag is támogat,de SOHA nem fogja elhagyni a nejét bizonyos okok miatt?
Ha tudnád,hogy ő az igazi és hogy hamarosan kicsúszol a korból?
nem.
nem véletlen, hogy nem játsza ki az aduászt, és hogy soha nem lenne mellettünk teljesen.
nem szavakról lehet megismerni egy embert.
ő csal egy nőt és neki így jó.
nekem nem lenne az, pláne a gyermekem sem kényszeríteném ilyen helyzetbe.
Tegyük fel, hogy nem hazudik. Szerintem igen, de ezt hagyjuk is.
Sosem lenne mellettetek. Az egy dolog, hogy támogatna anyagilag, de a tényleges apa szerepet nem töltené be. Később mint mondasz a gyereknek? Vagy megvárod, míg rájön, miért nem kerek a család? :(
Rosszul tetted fel a kérdést. SZERETŐKÉNT szülnék-e.
Nem. Mert ha annyira szerelmes belém, elhagyná a nejét. De nem teszi. Mert minden szeretőt ezzel hitegetnek, és be is válik. Aki tényleg szereti a szeretőjét, az el is válik. Láttam már ilyet is.
Az nem lehet igazi, aki nős, és csak a 2. helyen leszek mindig.
Vagy mit mondasz a gyereknek a karácsonyi előadáson pl? Apa nem tudott jönni, mert a feleségével van? Vagy ballagáson? Sajnos apa a nejével nyaral.... Szentestén: apa a feleségével tölti?
Ezt az életet te sem gondoltad át teljesen szerintem. Ja, és a feleség sosem tudná meg, hogy van szerető+gyerek vagy eltűrné?
Ha annyira szeretne és fontos volnál neki, akkor elhagyná a feleségét és veled kezdene új életet. Illetve, ha elég tisztességes lett volna, akkor eleve előbb otthagyta volna a feleségét és nem keresett volna szeretőt.
Meg aztán egy gyerekkel még sokszor ketten is nehéz, nemhogy egyedül. És az anyagi támogatás hidd el, hogy édes kevés. Annak a gyereknek törődésre, szeretetre is szüksége van, illetve az élet gyakorlata az, hogy amúgy is ketten könnyebb megszervezni, megtervezni dolgokat, illetve ketten kivenni a gyereknevelés teendőit és nem egyedül.
Meg aztán, honnan tudod, hogy utána nem keresne másik szeretőt, te meg maradnál a s..rban egyedül egy gyerekkel, akinek ráadásul egy biztos érzelmi háttérre volna szüksége?! Ne cse..szél már ki szegény gyerekkel a saját hülyeséged és naivságod miatt!
Szóval egyértelműen nem, nem vállalnék így gyereket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!