Szülés utáni papírok intézésében jártasak, jól értettem a tájékoztatókat? 37h km
Nekem a hazabocsátáskor adta az igazolást a doki.
A többihez tényleg meg kell várni a baba taj kártyáját.
1. A családit a Magyar Államkincstártól kell igényelni. (még akkor is, a cég tb. kifiz.hely.)
2. A tgyáshoz be kell vinni a céghez a szül. a. kiv. eredeteit, arra vezetik rá a hátlapjára, hogy igényelted, hogy még egyszer ne lehessen. (XXI. század)
Mindenhová kell majd a Te papírjaid másolata is, abból már most másolnék vagy 5-öt, hogy ne akkor kelljen. Adó, Tb, szem, ig, lakcím)
3. Anyasági támot. is a MÁK-tól kapod. (Magyar Államkincstár) Én mindent ajánlva küldtem, és hamar meg is kaptam. Fölösleges személyesen, lesz elég gondod a babával, már most töltsd le, és töld ki, amit tudsz.
Ehhez a papírt a nőgyógyászod addigra állítja ki, mikor jössz haza a kórházból. (a megjelentél a szükséges alkalommmal vizsgálaton)
4. Tb kártyát a bébi szül. kivonatával együtt kell igényelni. Én azt is postán kértem meg, amíg az nincs meg, addig nem tudod a többit megigényelni. 10nap alatt megjöt, de lehet személyesen is órákat sorban állni...
Remélem, minden tiszta, ha nem, kérdezz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!