Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pár hete volt egy kérdésem a...

Pár hete volt egy kérdésem a feleségemmel kapcsolatban amiért mindenki lehurrogott (babakeksz). Most a lányunk mikulás ajándékát is kóstolgatja ezek után is neki adtok igazat?

Figyelt kérdés

Pár rokontól, nagyszülőktől, munkahelyi mikuláscsomagból kapott csokit. Azzal jön, hogy a lányunk azt még úgysem ehet/eszik, így vesz belőle. Ez is normális talán? Mert én már felrobbanok a dühtől, és így már szerintem más is látni fogja milyen.

Annyit mondtam neki most azért, hogy attól, hogy még nem eheti meg eltehetnénk, erre azt mondta majd megveszi, de úgysem fogja...Na még mindig ő a szent és én a gonosz, hölgyeim??? Vagy már látjátok, hogy igazam van vele kapcsolatban?

2015. dec. 7. 13:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
100%

már előre látom a következő kérdést:

"feleségem evett a szaloncukorból, sőt a karácsonyi húslevesből is! Még mindig neki adtok igazat?"

:D

2015. dec. 7. 22:51
 62/86 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, ezzel a benned lévő nagy indulattal valamit kezdeni kellene, mert előbb-utóbb robbanni fog. Szerintem az, hogy a feleséged megeszi a gyerek kajáját, csak a felszínes ok, amitől ennyire dühös vagy, mert ez nem normális. Nincs egy ismerősöd, aki ajánlana egy coach-ot/terapeutát/pszichológust/akárkit, aki ért az ilyesmihez, hogy kiderítsétek, mi miatt ennyire zavaró ez neked? Ez egy olyan dolog, ami időről időre elő fog jönni, hiszen lesz még bőven ilyen szituáció.

Amit a feleséged csinál, az neked nem normális, ez teljesen egyértelmű, innentől teljesen mindegy, hogy mások mit gondolnak, mert ez téged zavar, neked kell vele kezdeni valamit. Az biztos, hogy legalább azt láthatod a válaszokból, hogy ilyen mértékű düh egy ilyen helyzetben nem normális, ebből is látszik, hogy más lehet a háttérben, aminek érdemes lenne utánajárnod, ha nem akarod bosszankodással és veszekedéssel tölteni a következő éveket. Biztosan olyan apa vagy, aki a legjobbat akarja a gyerekének. Márpedig a gyerek könnyen megérzi a feszültséget, ami a szülőkben van. Ha az zavar, hogy a feleséged eszik a gyereknek szánt dolgokból, mert az a gyereké, márpedig neked fontos, hogy a gyereknek megegyen mindene, akkor a legtöbb, amit adhatsz neki egy nyugodt apuka, nem a csoki, nem is a babakeksz. Én utánajárnék a helyedben.

2015. dec. 8. 11:42
 63/86 anonim ***** válasza:
100%
*meglegyen
2015. dec. 8. 11:43
 64/86 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem kedves feleségednek... Komolyan furcsa egy család apa vagy..
2015. dec. 8. 12:31
 65/86 anonim ***** válasza:
100%
De a nagy baj az, hogyha ezt a szemléletet neveled a gyerekbe, később nagy bajai lesznek a közösségekben, ahol osztozkodni kell, oviban gyümölcsön, játékon, később suliban taneszközökön. Aztán meg olyan lesz, mint te.
2015. dec. 8. 14:49
 66/86 anonim ***** válasza:
100%
Az előző kérdésed nem kommenteltem, de már nem bírok magammal. Gyorsan ettem egy Kinder szeletet a lányaim csomagjából, hogy megnyugodjak és ne legyen bunkó a stílusom (két lányom van, azt sem tudom melyikéből vettem ki). De, baj, hogy ezt csinálja a feleséged abban az esetben, ha te nem eszel az ebédből, amit ő főz, nem veszel le a szárítóról olyan ruhát, amit ő mosott ki, nem eszel-iszol semmit, amit ő vett a boltban és nem kérsz számon rajta semmit. Mert azért valljuk be, hogy ő biztos, hogy egész nap gürizik a családért, nehogy már szólj neki egy csoki vagy egy keksz miatt. Ha meg nem tudsz megvenni havonta egy dobozzal több babakekszet, írj, nagyon szívesen küldök a feleségednek egy dobozzal, hagy egye meg szegény lelkiismeret furdalás nélkül. A csokit meg a Télapó hozta, még pénzedbe sem került. :-D Úgyhogy azt már végképp ne sajnáld tőle. Ja, és még annyi, hogy sajnálom szegény lányod is, hogy lejárt szavatosságú dolgokkal szeretnéd tömni. Mindent elteszel neki? Az én férjem is a fogához veri a garast, de ha ilyet mondana, azonnal bepakolhatná a kék bőröndöt. Ja, még annyi, hogy most ment le sétálni a férjem a kisebbik gyerekkel és láttam, hogy egy Télapó lába lógott ki a szájából. Szóval, ő is rájár a csomagokra! :-D
2015. dec. 8. 16:29
 67/86 anonim ***** válasza:
100%
Már az előző kérdésednél is kifejtettem, hogy mekkora p@r@szt vagy... Két fiam van, rengeteg csokit kaptak mikulásra... A kicsi még nem nagyon ehet, de a nagy igen (4,5 éves) és képzeld, Ő maga kínálja nekem, hogy válasszak nyugodtan... Tudod itt nem a feleséged a szemét, amiért eszik a gyerek csokijából, hanem TE vagy az, mert sajnálod tőle!
2015. dec. 8. 19:58
 68/86 anonim ***** válasza:
100%

Oké, hát én nem vagyok anyuka, de a mai uzsonnám egy üveg alma-sütőtök sárgabarack püré volt. :) Nagyon finom. :)

Anyukám csak a fejét fogta, mikor meglátott.

2015. dec. 10. 17:29
 69/86 anonim ***** válasza:
100%
fogani mernék, hogy ezeregy más baja is van a feleségével..
2015. dec. 10. 19:30
 70/86 anonim ***** válasza:
97%
Na kérdező mi történt azóta?? Elfogyott a mikulás csomag?
2015. dec. 10. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!