Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pár hete volt egy kérdésem a...

Pár hete volt egy kérdésem a feleségemmel kapcsolatban amiért mindenki lehurrogott (babakeksz). Most a lányunk mikulás ajándékát is kóstolgatja ezek után is neki adtok igazat?

Figyelt kérdés

Pár rokontól, nagyszülőktől, munkahelyi mikuláscsomagból kapott csokit. Azzal jön, hogy a lányunk azt még úgysem ehet/eszik, így vesz belőle. Ez is normális talán? Mert én már felrobbanok a dühtől, és így már szerintem más is látni fogja milyen.

Annyit mondtam neki most azért, hogy attól, hogy még nem eheti meg eltehetnénk, erre azt mondta majd megveszi, de úgysem fogja...Na még mindig ő a szent és én a gonosz, hölgyeim??? Vagy már látjátok, hogy igazam van vele kapcsolatban?

2015. dec. 7. 13:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
100%
Te figyu már, és akkor Te levegőn meg napfényen élsz majd min 18 évig? Hisz gondolom te lemondasz mindenről a gyereked javára.
2015. dec. 7. 17:04
 52/86 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem is eszembe jutott, hiszen egy jó apa mindent feláldoz a családjáért.

(Lehet, hogy tényleg mi vagyunk gonoszak, a kérdező pedig csak azért viselkedik így, mert a gyerek születése óta nem evett.)

2015. dec. 7. 17:13
 53/86 A kérdező kommentje:

Megkérek ezúton mindenkit, hogy a privát üzenetben történő szitkozódását mellőzze. Nem fogok mindenkinek külön válaszolni.

Írtam hölgyeim, úgy gondoltam, hogy a csokit el lehetne tenni, pár hónap, és a lánykánk is megehetné.

Természetesen eszek a gyerek születése óta, de nem az ő ennivalóját, az ajándékához amit ő kapott pedig eszembe sem jutna hozzányúlni.

2015. dec. 7. 19:19
 54/86 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem babázol,meg játszol a csörgővel,de ha kap a gyerek egy halom csokit,vagy netán gyümölcsöt hagyod megrohadni,meg elteszed későbbre? Mennyi idős a gyerek,hogy pár hónap múlva ehet csokit? Na meg mindent oda is adod rögtön?
2015. dec. 7. 19:21
 55/86 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld kérdező, az előbb bementem a gyerek szobájába (aki egyébként nyolc éves, szóval bőven ehet csokit, és tudja is, hogy miket kapott), és vettem magamnak kettőt a szaloncukrai közül, mert rohadt finomak :D Sőt, azzal a nem titkolt szándékkal vettem meg, hogy én is megkóstoljam őket, mert még nem láttam ilyet. Banános-ropogós és málnás-robbanó cukros, szerintem tök jól hangzik, és érdekelt, hogy milyen. Úgy voltam vele, hogy ha a gyereknek ízlik, meg nekünk is, akkor veszek ilyet a karácsonyfa alá is. És tudod mit? A gyereket nem zavarja, ha rájárok a szaloncukrára, mert nem arra neveltük, hogy minden a világon az övé. Sőt, ő maga kínálgatja. Most pont nem, mert zuhanyzik, de ha kijött, és mondom neki, hogy ettem belőle, szerintem nem is fogja érteni, hogy ezt miért jelentem be neki, hiszen számára nem kérdéses, hogy amiből sok van, abból bárki vehet. Nyilván az adventi csokis naptárát nem kezdem el nyitogatni, mert az neki szórakozás, hogy minden nap kinyitja a soron következőt. De amikor picike volt, és nem ehetett még csokit, akkor a mikicsokikat is én ettem meg, hiszen minek őrizgettem volna? Hogy fél év, vagy egy év múlva odaadjam? Nyáron mondjuk? Vagy következő mikuláskor? Szerinted ennek van értelme? Amikor már ehetett, úgyis kapott csokit, nem azon múlt az élete, hogy én megettem-e kicsi korában a csokiját, vagy sem.
2015. dec. 7. 19:25
 56/86 anonim ***** válasza:
100%
Van egy lakásom, amit apám vett nekem jó pár éve. Nem abban lakunk ugyan, de mivel az én ajándékom volt, a gyerekemet be se vihetem oda? :D
2015. dec. 7. 19:32
 57/86 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan feldühítesz! Mi az, hogy az ő ennivalója? Szégyelld magad, nem kellett volna családot alapítani akkor. A család nem arról szól, hogy felcímkézzük mi kié. Beteg a felfogásod.
2015. dec. 7. 20:08
 58/86 anonim ***** válasza:
100%

"az ajándékához amit ő kapott pedig eszembe sem jutna hozzányúlni."

mi tegnap a férjemmel összeraktuk a gyerekem most kapott lego szettjét! :D és tudod mit? örült neki, hogy már játszhat is vele, mi meg jót szórakoztunk :) csokikat meg nem teszek el hónapokig, mert megromlik, arról nem is beszélve, hogy ha pár hónap múlva ehet, akkor sem egy nagy mikulást naponta!

kedves feleséged egészségére, remélem jól esett neki és tiszta szívemből így gondolom :) te meg pukkadj meg az irigységtől :)

2015. dec. 7. 20:39
 59/86 anonim ***** válasza:
100%
mennyi mikulás csokit kapott a gyerek? még ha pár hónap múlva ehet is,biztos nem annyit,amennyit kapott,vagy ha 4 zacskónyit kapott,te annyit fogsz adni? még csak kostolgatni fogja úgyis,de tök mindegy és ha megeszi a feleséged akkor mi van?? áprilisba akartál télapócsokit adni neki? majd kap csokinyuszit,vagy mást. úgy viselkedsz,mintha a gyerek lenne 5 éves,a feleséged meg kitépte volna a kezéből és bezabálta volna. este nézed menni húst eszik,reggel meg mennyi kenyeret szegény?
2015. dec. 7. 20:53
 60/86 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondta majd megveszi, de úgysem fogja..."

Anyám!!! ilyen létezik egy családban??? A banánt legalább megvette utólag? Kerd tőle számon, nehogy elfelejtse!

És vedd fel videóra amikor eszi a csokit, majd játszd le a gyereknek nagykoraba, hogy milyen szemet anyja van amiért megette előle élete első Mikulás csokijat. Belőled még ezt is kinéznem.

2015. dec. 7. 22:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!