Pár hete volt egy kérdésem a feleségemmel kapcsolatban amiért mindenki lehurrogott (babakeksz). Most a lányunk mikulás ajándékát is kóstolgatja ezek után is neki adtok igazat?
Pár rokontól, nagyszülőktől, munkahelyi mikuláscsomagból kapott csokit. Azzal jön, hogy a lányunk azt még úgysem ehet/eszik, így vesz belőle. Ez is normális talán? Mert én már felrobbanok a dühtől, és így már szerintem más is látni fogja milyen.
Annyit mondtam neki most azért, hogy attól, hogy még nem eheti meg eltehetnénk, erre azt mondta majd megveszi, de úgysem fogja...Na még mindig ő a szent és én a gonosz, hölgyeim??? Vagy már látjátok, hogy igazam van vele kapcsolatban?
Ez nekem is eszembe jutott, hiszen egy jó apa mindent feláldoz a családjáért.
(Lehet, hogy tényleg mi vagyunk gonoszak, a kérdező pedig csak azért viselkedik így, mert a gyerek születése óta nem evett.)
Megkérek ezúton mindenkit, hogy a privát üzenetben történő szitkozódását mellőzze. Nem fogok mindenkinek külön válaszolni.
Írtam hölgyeim, úgy gondoltam, hogy a csokit el lehetne tenni, pár hónap, és a lánykánk is megehetné.
Természetesen eszek a gyerek születése óta, de nem az ő ennivalóját, az ajándékához amit ő kapott pedig eszembe sem jutna hozzányúlni.
"az ajándékához amit ő kapott pedig eszembe sem jutna hozzányúlni."
mi tegnap a férjemmel összeraktuk a gyerekem most kapott lego szettjét! :D és tudod mit? örült neki, hogy már játszhat is vele, mi meg jót szórakoztunk :) csokikat meg nem teszek el hónapokig, mert megromlik, arról nem is beszélve, hogy ha pár hónap múlva ehet, akkor sem egy nagy mikulást naponta!
kedves feleséged egészségére, remélem jól esett neki és tiszta szívemből így gondolom :) te meg pukkadj meg az irigységtől :)
"azt mondta majd megveszi, de úgysem fogja..."
Anyám!!! ilyen létezik egy családban??? A banánt legalább megvette utólag? Kerd tőle számon, nehogy elfelejtse!
És vedd fel videóra amikor eszi a csokit, majd játszd le a gyereknek nagykoraba, hogy milyen szemet anyja van amiért megette előle élete első Mikulás csokijat. Belőled még ezt is kinéznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!