Pár hete volt egy kérdésem a feleségemmel kapcsolatban
amiért mindenki lehurrogott (babakeksz). Most a lányunk
mikulás ajándékát is kóstolgatja ezek után is neki
adtok igazat?
Figyelt kérdés
Pár rokontól, nagyszülőktől, munkahelyi mikuláscsomagból kapott csokit. Azzal jön, hogy a lányunk azt még úgysem ehet/eszik, így vesz belőle. Ez is normális talán? Mert én már felrobbanok a dühtől, és így már szerintem más is látni fogja milyen.
Annyit mondtam neki most azért, hogy attól, hogy még nem eheti meg eltehetnénk, erre azt mondta majd megveszi, de úgysem fogja...Na még mindig ő a szent és én a gonosz, hölgyeim??? Vagy már látjátok, hogy igazam van vele kapcsolatban?
11: amúgy vicces amit írsz, de nekem is ez volt az első gondolom, hogy csak olyasvalaki rugózhat egy ilyen kérdésen, aki tuti 150 kg-san ül otthon, és lesi hogy mikor marad neki valami morzsa amit felszippanthat, és teljesen kiborul ha valaki más eszi meg a családban a maradékot
2015. dec. 7. 13:12
13/86 anonim válasza:
Normális a nejed, viszont Te már sajnos nem biztos, hogy nem küzdesz valamivel.
Tényleg nem szeretnélek megbántani, de nézesd meg magad, mert nem normális ennyire kiborulnod valamin, ami ráadásul teljsen hétköznapi dolog.
Ha így folytatod és a nejeddel is ilyenek miatt vitatkozol, akkor hamar el fogtok válni. :(
2015. dec. 7. 13:14
14/86 anonim válasza:
Nem èrtem a problèmàt. Ha nagyon kicsi 1 èv alatti ès nem ehet mèg csokit,de mègis kap csokit,mièrt is ne ehetnètek meg ti? Elteszitek 1 èvig? Szerintem ha kics is de ehet màr ês sokat kap simàn ehet a szülő. A babakekszet kevèsbè èrtem. De nagyon indulatosan ìrsz a nejedről,ez nem eget verő problèma.
2015. dec. 7. 13:16
15/86 anonim válasza:
Váááááááááá, visszatért a kekszes rém :D :D Jesszusom.
Én is ettem a kifiam (még nem eszik csokit) Mikulás csokijából... nem is keveset :). A férjem is...
Majd ha ehet csokit, akkor veszünk neki ...
Most pedig tőlünk kapott olyasmit, amit megehet, pl. BABAKEKSZET :D, Dörmit..
2015. dec. 7. 13:17
16/86 anonim válasza:
mennyi idős a gyerkőc. nekem 6 hós a kicsi, és kapott csokit is, nyilván vagy mi esszük meg, vagy sütit csinálok belőle, nem teszem el.
2015. dec. 7. 13:17
17/86 anonim válasza:
Nem értem a problémát... A mi gyerkőcünk is kicsi még ahhoz, hogy csokival tömjük, hiszen sem az egészséges fejlődéséhez nem járul hozzá, se a fogainak nem tesz jót, így elraktuk és mi esszük meg az Urammal.
2015. dec. 7. 13:19
18/86 anonim válasza:
Nem találom a másik kérdést,de ott az volt,hogy az anyuka miért eszik a babakekszből,mert az csakis kizárólag a babáé,hogy merészeli...És kb.10 oldalon keresztül mindenki egyöntetűen elküldte apukát a pics@ba.De most sem lesz ez másképp.Igen,kérdező még mindig ő a szent és te a gonosz.És klinikai értelemben beteg.Nézesd meg magad!
2015. dec. 7. 13:19
19/86 anonim válasza:
Két éves fiunk annyi csokit kapott, hogy egy hadseregnek is elég lenne. Persze, hogy segítünk neki megenni, még nem érti úgysem, hogy az az övé, fel se tűnik neki, hogy nyolc tábla csoki helyett négyet eszik meg, hogy a kb 30 dörmiből eltűnik 20, úgyis el kell előle rakni, különben egész nap azt enné. Ha meg elfogy, úgyis kap helyette. Amíg kicsi volt, és nem ehetett ilyeneket, akkor meg megettük mi. Mit kellett volna tennünk? Félrerakni, hogy egy év múlva megegye? A kekszes kerdeseden is jót röhögtem. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!