Pár hete volt egy kérdésem a feleségemmel kapcsolatban amiért mindenki lehurrogott (babakeksz). Most a lányunk mikulás ajándékát is kóstolgatja ezek után is neki adtok igazat?
Pár rokontól, nagyszülőktől, munkahelyi mikuláscsomagból kapott csokit. Azzal jön, hogy a lányunk azt még úgysem ehet/eszik, így vesz belőle. Ez is normális talán? Mert én már felrobbanok a dühtől, és így már szerintem más is látni fogja milyen.
Annyit mondtam neki most azért, hogy attól, hogy még nem eheti meg eltehetnénk, erre azt mondta majd megveszi, de úgysem fogja...Na még mindig ő a szent és én a gonosz, hölgyeim??? Vagy már látjátok, hogy igazam van vele kapcsolatban?
Én is afelé hajlok, hogy kamu, de nem tudom, mert ilyet szerintem még kitalálni sem tud senki, komolyan.....
Ha nem kamum én azt az egyet nem értem, hogy mi a fenéért nem beszéled meg a feleségeddel, hogy mi zavar, ahelyett hogy itt fortyogsz állandóan..
Miért nem írsz/reagálsz semmit a kommentekre kedves kérdező?
Mennyi idős a pici? Meddig tervezed tartogatni a csokikat?
Ez kemény. Kommentekre vadászol csak...
Nem tudom mi volt a kekszes kérdésed eredménye benned, de feltételezem, ha mindenki lehurrogott és ilyen kérdést teszel fel utána, nem sikerült elgondolkoznod. Felrobbanhatsz, de ez a te hülyeséged csak. Utálod a feleséged szerintem.
Az én fiam 14 hónapos, egy pici csokit már kaphat, és bár viszonylag kevés édességet kapott, még így is nagyrészt én fogom megenni, mint kiderült, a kölök nem rajong a csokiért, én viszont annál inkább.
De most kapaszkodj meg kérdező! Kapott a fiam anyuméktól 1-1 kiló mandarint, narancsot, banánt, anyóséktól szintén 1-1 kiló mandarint, banánt, almát, mi meg kivit vettünk, és bizony a férjemmel együtt erősen pusztítani fogjuk a gyümölcsöket. Vagy szerinted meg kellene várnunk, amíg a gyerek megeszik 6 kiló gyümölcsöt egymaga, de mi hozzá se nyúljunk, mert azt a gyerek kapta? Egy frászt! Majd ha elfogy, akkor veszünk, amint szintén hárman eszünk meg. Ezt hívják családnak.
linkeljétek már a babakekszes kérdést is :D
szerintem sem ártana, ha megnézetnéd magad orvossal.
abszolut nem normális, hogy igy reagálsz.. szerinted mit kellene tenni 4 táblacsokival? - megenni, kidobni, elajándékozni, elrakni még 2 évig?
Itt a kekszes kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Te, ha elváltok egyszer a feleségeddel keress meg légyszi, én hozzádmegyek, annyira szimpi vagy...
Vicceltem.
Te komolyan beteg vagy.
Igen, még mindig neki adunk igazat, én legalábbis biztos.
Mit kéne tenni a csokival ha a gyerek nem eheti??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!