Pár hete volt egy kérdésem a feleségemmel kapcsolatban amiért mindenki lehurrogott (babakeksz). Most a lányunk mikulás ajándékát is kóstolgatja ezek után is neki adtok igazat?
Pár rokontól, nagyszülőktől, munkahelyi mikuláscsomagból kapott csokit. Azzal jön, hogy a lányunk azt még úgysem ehet/eszik, így vesz belőle. Ez is normális talán? Mert én már felrobbanok a dühtől, és így már szerintem más is látni fogja milyen.
Annyit mondtam neki most azért, hogy attól, hogy még nem eheti meg eltehetnénk, erre azt mondta majd megveszi, de úgysem fogja...Na még mindig ő a szent és én a gonosz, hölgyeim??? Vagy már látjátok, hogy igazam van vele kapcsolatban?
Kérdező elolvastam az előző kérdésed is és a mait is. Nem minden választ olvastam el, de egyetértek a válaszadókkal, plusz páros lábban rúgnálak ki, ha én lennék a feleséged.
Amin a legjobban kiakadtam az előző kérdésedben, hogy azt írtad, hogy a feleséged is meg mer enni egy banánt uzsonnára. Ne haragudj, de normális vagy? Gondolom nem a gyerek elöl eszi meg. Képzeld, én most ettem meg a gyerekeim Mikulás csomagjából egy Balaton szeletet. Úgy is kaptak 1 tonna édességet. Most szar anya vagyok? Gyerekeim úgyis csak a télapó csokira vannak rákattanva, de van, hogy ők adnak nekem. Igaz ők már 6 és 5 évesek, a legkisebb 2 éves lesz, ő kevesebb csokit eszik, ezért tőle szoktam én is lopni. Ugyan már, szerintem menj el pszichológushoz!
Nevetni fogtok, de annyira megkívántam a csokit a kérdést olvasva, hogy fogtam magam, és megettem egy egész csokimikulást. Igen, a gyerekekéből, és kapaszkodj meg kérdező, venni sem fogok helyette nekik, pedig ők már ráadásul ehetnek is csokit.
Már a kekszes kérdésből is kiderült, hogy te szimplán irigyelsz a feleségedtől mindent. Hímsoviniszta f@$z vagy, aki ráadásul hatalommániás is. " Az én pénzemből vettük, én döntöm el, ki eszi meg!"
Kezeltesd magad, a feleségedet meg hagyd el. Mindenki jól jár, neked nem kell rá költened a pénzedet, neki meg lesz esélye egy normális férfival kapcsolatot kezdeni.
A véleményem már leírták páran előttem.
Amit nem értek: te mihez akarsz kezdeni a csokikkal? Mikor akarod a gyereknek odaadni? Tegyük fel, 1 évesen. Akkor onnantól minden nap azt fog kapni (már ami nem romlik meg addigra)? Aztán lassan Húsvét, arra megint kap és persze azt is mindet meg kell ennie a gyereknek (és csak neki!). Tényleg úgy gondolod, hogy ezzel jót teszel neki?
Ha jól értem az a gondod, hogy ha banánt vesztek a gyereknek, pl 1kg-ot, akkor az egészet a gyerek kell megegye? Abból más nem ehet?
Figyu, CSALÁDBAN ilyen nincs, hogy minden dobozban van és fel van címkézve nevekkel.
Ugye Te sem nyúlsz, ahhoz a vízhez pl. amibe a nejed már beleivott??? Mert akkor ennyi erővel az meg az övé. Ja nem mert te vetted.
Leírom szépen nagy betűkkel, hogy ha nem kamu a kérdés, akkor TE EGY ORDAS NAGY SZEMÉTLÁDA VAGY ÉS REMÉLEM ELHAGY A NEJED, MERT INKÁBB EGYEDÜL NEVELJE FEL A GYEREKET MINT, HOGY VÉLETLENÜL IS TANULJON TŐLED EBBŐL A BAROMSÁGBÓL!!!!!
Szánalmas vagy és pont.
a biztosítékkiverős kérdésbe is linkelték
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!