Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti mit szólnátok, ha...

Anyukák, ti mit szólnátok, ha a családban meghívnának egy esküvőre, de csak a gyerekeitek nélkül mehettek?

Figyelt kérdés

Szűk családi kör van meghívva, közeli rokon.

Kikötötték, hogy a két kisgyerekemet nem vihetem.

Te elmennél úgy?

2015. dec. 2. 14:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/81 anonim ***** válasza:
93%

Nekem eléggé friss az élmény, 4 hónapja volt az esküvőnk.

Nem volt ilyen kikötésünk, mert a mi szűk családi/baráti társaságunkban csak 1 kisgyerekes van, és ő nem zavart minket, meg férjem legjobb barátja.

Ellenben tisztázzuk. Esküvője egyszer van mindenkinek az életben (normális esetben). Ez a NAGY nap, amiről majd képek, videók születnek, anyuka és a pár is ott fog könnyezni amikor húzzák fel a gyűrűt stb stb. Ez az ifjú pár NAGY napja és joguk van ahhoz, hogy ezt úgy szervezzék meg, hogy számukra tökéletes legyen, hogy ha visszaemlékeznek rá 80 évesen akkor is megható legyen és ne az jusson az eszükbe, hogy a Katika lánya/fia ott hisztizett és nem lehetett hallani tőle az anyakönyvezetőt, ami miatt borzasztó csalódott voltak.

Szóval ha nekem ezt kérné egy ismerősöm, akkor fognám magam és megoldanám, hogy a kisfiamra addig vigyázzon valaki, pedig mindkét nagyszülő nálunk is minimum 100 km-re van. Ha nem tudom megoldani, akkor meg sűrű bocsánatkérés közepette szólok, hogy nem tudok menni, de gondolok rájuk.

2015. dec. 7. 14:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!