Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy igazságos mikuláscsomagot...

Hogy igazságos mikuláscsomagot küldeni?

Figyelt kérdés

Sógornőmékkel már kb 1,5-2 éve nem vagyunk beszélőviszonyban. Viszont a fiuk a keresztfiunk. Nagyon messze lakunk egymástól, így kb 2x találkoztunk ez idő alatt. Született egy lányuk is, akit 1x láttunk.

Most szeretnék a keresztfiunknak postán mikuláscsomagot küldeni (4 éves), csak nem tudom, a húgának mit kellene? Neki is a csomagot túlzásnak tartom, hisz a keresztfiunk mégiscsak közelebb áll hozzánk, és az 1 éves lánynak úgysem adna semmi édességet a sógornőm. De a gyerek szemszögéből nézve a Mikulás mindenkihez egyenlően jön.

Ti hogy csinálnátok?

2015. nov. 28. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom a kisfiú mit kap, de ha esetleg van az édesség mellé kis játék, akkor a kislány is kaphatna valami apróságot. Pl. fürdő figura
2015. nov. 28. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Az érveidet nem értem, hisz a keresztfiatokkal sem tartjátok a kapcsolatot. Ha a fiúnak küldtök valamit akkor a húgának is illik adni egy kis apróságot. Egy 7-800ftos képeskönyvbe vagy plüssfigurába pedig nem hiszem, hogy belehalnátok.
2015. nov. 28. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs kapcsolat, nem beszéltek, a csomag is teljesen felesleges.
2015. nov. 28. 19:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Azért mert hülye a sógornőm, attól még a keresztfiunkat nem akarom "büntetni".

Elvileg karácsonykor is találkozunk, mert jönnek ők is anyósékhoz.

2015. nov. 28. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem tennék különbséget a két gyerek között. A sógornőd miatt, ne a kislányt büntesd. Persze még nem érti, de ha növekszik...
2015. nov. 28. 19:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Játékot nem hoz a Mikulás (még a fiunknak sem).

Így csak édesség van a csomagban. Csinálok a kislánynak is, csak neki babakeksszel, meg ilyesmivel.

Köszönöm a válaszokat.

2015. dec. 2. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!