Elkészítetted már a Mikuláscsomagot? Mit tettél bele?
Kedves Első válaszoló, sajnálom hogy ezt hozta a Mikulás!!!
Ilyen jót rég nevettem, vicces volt elsőre olvasni, de miután bele gondoltam hogy azt ki kell fizetni, lekonyúlt a szám!
1. válaszoló, ne írj ilyeneket, mert az alvó gyerekem mellett visítottam fel a nevetéstől, most már csak csendben rázkódok. Erre nem számítottam.
Mikuláscsomag még nincs elkészítve, majd az aktuális napon, nem rohanok vele. Teszek majd bele: Kinder tojás, rudi,narancs, mandarin, 1-2 szaloncukor, mogyoró, ilyen apróságok. Virgácsot nem teszek bele, még nem szolg ált rá a gyerek.
igen meg van:
Van benne kicsi jó minőségű télapó.(Azért írtam külön hogy jóminőségű, mert én nem szeretem a 200ft-os hatalmas ócska télapós csokit.Inkább legyen kicsi.)
ropi, pom-pom csoki, télapó ostya,szaloncukor, dörmi maci piskóta..Ez a keresztgyerekeknek...a sajátom ugyanez, csak kiegészítettem még egy kis játékkal(kicsi markoló,meg barbie baba)Meg amit még hozzá teszek mogyoró meg mandarin.
már összeraktam őket:
7 és 5 évesek a keresztfiaimnak:
mogyoró, 2 féle kis zacskós gumicukor, pez, minőségi csokimiki, 1-1 kis doboz lego. ezen kívül viszünk nekik gyümölcsöt is, de azt majd frissen veszem meg
4 éves lányomnak és a 2,5 éves fiamnak:
mogyoró, 2 féle aszalt gyümölcs, 2 féle kis csomi gumicuki, pez, minőségi csokimiki, varázsszívószál, barbie-s/dino-s meglepetéstojás. szintén frissen veszek hozzá gyümölcsöket.
apának teletömöm a csizmáját szaloncukival , elnasizza karácsonyig... :)
anyukám kis fini csokimikit kap + aszalt gyümit és kedvenc teáját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!