Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, Ti nem rettegtek a...

Anyukák, Ti nem rettegtek a terrorizmustól?

Figyelt kérdés

Olvasom az interneten az iszlám üzeneteket és rettegek, hogy bekövetkezik:-(

Nem is tudom, hogy mit tennék.. Egyszerűen borzalmas, nem szeretném ha háborúban nőne fel :-(

Már rendesen azon gondolkozom, hogy abszolút kívánom magam a médiából és közösségi oldalakból.

2015. nov. 14. 22:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
23%

En nem magatol a terrorizmustol felek, de a haborutol igen.

Van egy 2,5 eves fiam es 5 het mulva szuletik a hugicaja, es igen, megfordult a fejemben, h ha meg nem lenne gyerekem, akkor jol meggondolnam, hogy vallaljunk-e.

Ha belegondolok, hogy lehet az egesz gyerekkoruk oda lesz mert kitor a haboru, a siras kerulget. Nem magamat feltem, Oket!

Es haboru alatt en a menekultaradat megfekezeset ertem. Schengeni hatarorszag vagyunk! Ha lesz, itt lesz az elso osszetuzes. Marpedig a franciaorszagi tortenesek utan, nagy esely van arra, hogy Europa kemeny kezzel fog fellepni hogy visszaszoritsa a Migransokat.

Putyin is kijelentette! Vagy a kemeny fellepes, vagy egy even belul elszabadul a pokol!

Szoval en ettol felek! :-(

2015. nov. 15. 13:17
 22/26 A kérdező kommentje:

Utolsó, valóban én is így látom. Nem vita kérdés, talán este azért írtam ki, mert aakkor fektettem le a picit és végigfutott ez a gondolat rajtam.

Remélem ha kell és tényleg ilyen komoly a helyzet, időben lépni fognak.

Bár, több száz halott ember van:-(

Lehet naív vagyok és azért veszem ezeket ennyire komolyan, de tényleG nem szeretném, ha háború/terrorizmus része lenne a családom mindennapjainak!

2015. nov. 15. 14:30
 23/26 anonim ***** válasza:

"de tényleG nem szeretném, ha háború/terrorizmus része lenne a családom mindennapjainak!"

Kapcsold ki a tevet.

2015. nov. 15. 15:11
 24/26 anonim ***** válasza:
Minek szültél (szültetek)?
2015. nov. 15. 16:12
 25/26 anonim ***** válasza:
77%

A 444-en az a cikk egy elég objektív és több oldalról a témát körbejáró írás.

De az indexen is talán még főoldalon van egy cikk, ami kvázi ugyanazt írja le - a szerző nem ugyanaz.

De lehet nyugodtan szélsőjobbos portálokat is olvasni, ott úgyis kihegyezik a témát arra, hogy fúj idegenek, fúj mindenki, aki nem magyar, rettegjünk tőlük.

Igen, vannak fundamentalisa(!!) muzulmánok, akik ellen érdemes lenne háborút indítani és valószínűleg hamarosan meg is fog történni. De annak a színtere főleg a Közel-Kelet lesz.

A fundamentalisták nem fognak megszervezni és kockáztatni azzal, hogy egy olyan országban csináljanak bármit is, aminek nincs hírértéke. Franciaország az egyik legaktívabb az ISIS ellen, ezért fő célpont. Magyarország nem igazán vesz részt bevetésekben, sokan azt se tudják, hogy hol van. Ergo terrorista nézőpontból sincs értelme kiképzett terroristákat veszteni egy olyan támadásban, amire alig figyelne fel a világ.

Hogy hol van esélye újabb támadásnak: Brüsszelben, Rómában, Berlinben, Londonban. Ott reális az esély.

Nálunk most bohóckodnak a géppisztolyos, utcára küldött katonákkal, miközben pontosan tudják, hogy nincs valódi fenyegetettség az országban. Viszont ez ügyes marketingfogás, mert a félelemre épít, aztán a kormány utána megveregetheti a vállát, hogy lám-lám, de marha ügyesek vagyunk, kiküldtünk néhány díszkatonát az utcákra és nem történt semmi. Csak ugye az ok-okozat nem ez.

A szíriai helyzet elég sokrétű, összetett. A megértéséhez több forrásból kell tájékozódni, megérteni az ottani politikai, szociális, történelmi okokat.

2015. nov. 15. 18:35
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem mert a rettegès a fêlelem előidèzi amit nem akarunk, jò dolgokkal foglalkozom,pozitìv dolgokra gondolok,az èlet szèpsègeit figyelem.
2015. nov. 16. 05:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!