Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, Ti nem rettegtek a...

Anyukák, Ti nem rettegtek a terrorizmustól?

Figyelt kérdés

Olvasom az interneten az iszlám üzeneteket és rettegek, hogy bekövetkezik:-(

Nem is tudom, hogy mit tennék.. Egyszerűen borzalmas, nem szeretném ha háborúban nőne fel :-(

Már rendesen azon gondolkozom, hogy abszolút kívánom magam a médiából és közösségi oldalakból.

2015. nov. 14. 22:29
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Első ék tettem fel ezt a kérdést, de ha gondolod nyilvánossá teszem a nevem.
2015. nov. 14. 23:35
 12/26 A kérdező kommentje:

Nem láttam (nem néztem), hogy volt e ilyen kérdés.

Nyilvános a nick nevem.

Igen rohadtul felek, mert 2 eves gyerek anyja vagyok és nem ezt szántam neki.

Tudom, hogy ezzel nem csak én vagyok így, de ez nem vigasztal.

2015. nov. 14. 23:38
 13/26 A kérdező kommentje:
Elolvastam a cikket. Elvileg a 444 szenny oldal, bár valóban az összes szavahihetetlen.
2015. nov. 14. 23:40
 14/26 anonim ***** válasza:
64%
Nem. Ahogy a menekültektől sem rettegtem két hónapja, amikor arról szólt minden második kérdés.
2015. nov. 14. 23:43
 15/26 A kérdező kommentje:

Jó, akkor tini vagyok.

A többi nyugtató és értelmes választ koszonom!

2015. nov. 14. 23:45
 16/26 anonim ***** válasza:
36%
Régi motorosok vagyunk, nekem min. 5 regem van itt, azaz 5 nevet tudnék nyilvánossá tenni. Nem kell az etetés.
2015. nov. 15. 00:09
 17/26 anonim ***** válasza:

Nem rettegek. Jobb lesz attól?

Szörnyű dolog, ami Párizsban történt, megrázott, de az élet nem áll meg. Semmit nem tudunk ellene tenni, és a rimánkodás nem segít.

Ha háború lesz, akkor háború lesz, de kár előre félni. Élni kell az életet.

2015. nov. 15. 00:55
 18/26 anonim ***** válasza:
39%

" 2 eves gyerek anyja vagyok és nem ezt szántam neki"

A világ sose volt jobb, mikor tanuljátok már meg? Én még nem szültem, de ez egy percig nem tart vissza. Rengetegszer olvasom, hogy "nem akarok ilyen világba szülni"..rendben, ne is, mindenkinek jobb lesz. A világ sose volt szebb és jobb.

2015. nov. 15. 00:57
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagyok ilyen rettegős típus. Szörnyű, persze, hogy ilyen dolgok megtörténnek, és tenni is kell ellene, de nem úgy, hogy otthon ülünk, és tördeljük a kezünket, hogy atyaég, most mi lesz.
2015. nov. 15. 09:27
 20/26 A kérdező kommentje:

Hallod, nem töröltettem! Fejezd már be. Küldjék neked külön képet? Valószínűleg valaki megunt.de gondolom a gyk látja, hogy nem egy személy vagyok a másikkal.

Igazán befejezhetnéd és hasznosabbal is tölthetnéd az idődet!

Tulajdonképp félek, de nyilván ha oda kerülne a sor, ahogy tudnám védeném magunkat.

Sajnálom, hogy idáig fajult ez a világ. Persze eddig is voltak, de most hogy így felkapták, esetleg a média is közrejátszik.. Mindenesetre rémisztő.

2015. nov. 15. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!